MSB duyurdu: 2 PKK'lı terörist etkisiz!

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 16.03.2024 13:13 GÜNCELLEME 16.03.2024 13:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Irak'ın kuzeyinde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

KARARLILIK MESAJI

MSB'nin açıklaması şu şekilde;

"Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek!"


 

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sipkan sipgi 1 ay önce Şikayet Et
    Sipkan sipgi ağrılı kürt aşireti olarak 2 it daha sarı torbaya konuldu. Aşiretimizin değerli insanı Avukat zeki öztürke ve güvenlik güçlerimizin kanları yerde bırakmayan emeği geçen herkese Allah razı olsun diyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda