Bingöl'de feci çarpışma! Ölü sayısı artıyor

Bingöl-Elazığ Karayolu 18’inci kilometresinde bulunan Direkli mevkiinde meydana gelen kazada 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bingöl'de feci çarpışma! Ölü sayısı artıyor
Bingöl'de feci çarpışma! Ölü sayısı artıyor
GİRİŞ 31.03.2024 00:05 GÜNCELLEME 31.03.2024 01:02

Kaza, akşam saatlerinde Bingöl- Elazığ karayolu, Direkli köyü mevkisinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 23 ADR 477 plakalı kamyonet ile 34 CLR 391 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada araçlardaki 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kazada ölenlerin cansız bedenleri, otopsi için morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Bingöl- Elazığ karayolu, Direkli köyü mevkisinde otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve ismi belirtilmeyen yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kazayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ölenlerden birinin bebek olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

"Başımız sağ olsun Bingöl. Bingöl Merkez Direkli köyü kavşağı mevkiinde 30 Mart 2024 günü saat 22.10 sularında çift taraflı ağır bir trafik kazası meydana gelmiş olup, 2’si olay yerinde 1’i hastanede olmak üzere maalesef 3 vatandaşımız (1’i bebek) vefat etmiş, 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız Bingöl Devlet Hastanesine nakledilmiş olup gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Kederli aileleri ve sevenlerine de sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!