Korkunç cinayet: Eniştesi ve ablasına dehşeti yaşattı

Tokat'ta bir kişi, miras davası nedeniyle aralarında kavga çıkan eniştesini av tüfeğiyle öldürdü, ablasını ise yaraladı.

Korkunç cinayet: Eniştesi ve ablasına dehşeti yaşattı
Korkunç cinayet: Eniştesi ve ablasına dehşeti yaşattı
GİRİŞ 09.04.2024 20:33 GÜNCELLEME 09.04.2024 20:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 18.00 sıralarında Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Dursun Karaca, aralarında miras davası nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen kayınbiraderi Turan Ç. ile mezarlık ziyareti sonrası karşılaştı.

MİRAS KAVGASINDA ENİŞETESİNİ KATLETTİ

Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine Turan Ç. otomobilinde bulunan av tüfeğini alarak eniştesi ile ablası Nazike Karaca'ya ateş etti. Kavgayı gören vatandaşlar olayı 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti.

Tüfekten çıkan saçmalarla ayağından yaralanan Nazike Karaca Tokat Devlet Hastanesine, eşi Dursun Karaca ise Tokat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Dursun Karaca yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, eşinin ise tedavisi devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Turan Ç.'nin ise sorgusu devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • UMUT DÜNYASI 2 hafta önce Şikayet Et
    yargıtay bir davayı 10 senede sonuçlandırıyor. suç kimin.devlet devlet olacak.
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 2 hafta önce Şikayet Et
    Dehşeti yaşamış oluyorlar işte yanlış yok. Yanlış olan,yaratmak fiilini çok kullanır oldu insanlar ve burda da yazılıyor haberlerde ! Yaratmak ALLAH'a CC mahsustur.Sende buna değin bundan sonra İNŞALLAH madem bu kadar dikkatlisin,hayırlı bayramlar.
    Cevapla
  • Urfa 3 hafta önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız neden idam idam idam çıkarmıyorlar
    Cevapla
  • mişmiş 3 hafta önce Şikayet Et
    Ramazanın son günü. Mal için miras için cinayet işleniyor. Cümle mülkün sahibi biz kavga etmeyelim birbirimizi öldürmeyelim diye yüce kitabında indirmiş miras mevzuatını. Okuyan kim, hayatına tatbik eden kim. Sorarsan müslümanız elhamdülillah.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    kuran siz yetişen nesil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı