Giresun'da feci olay: Karı kocayı ölüm ayırdı

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde meydana gelen kazada dereye yuvarlanan araçtaki sürücü hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

Giresun'da feci olay: Karı kocayı ölüm ayırdı
Giresun'da feci olay: Karı kocayı ölüm ayırdı
GİRİŞ 26.04.2024 17:36 GÜNCELLEME 26.04.2024 21:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Konak köyünden Şebinkarahisar ilçe merkezine seyir halinde bulunan Mehmet Bölük, Alucra sapağında direksiyon hakimiyetini kaybedince 28 AAG 209 plakalı otomobili Tamzara Irmağı'na yuvarlandı.

IRMAĞA YUVARLANAN ARAÇTAKİ ADAM ÖLDÜ, EŞİ YARALANDI

Saatlerce ırmak içerisinde kalan aracı yoldan geçmekte olan bir otobüs yolcusu fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekiplerince otobüsteki yolcuların da yardımıyla araçtan çıkartılan yaralılardan Mehmet Bölük’ün hayatını kaybettiği belirlenirken, eşi Bedriye Bölük ise yaralı olarak Şebinkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • 1878 1 hafta önce Şikayet Et
    "Gaziantep'te feci olay: Karı kocayı ölüm ayırdı Giresun’un Şebinkarahisar." Biraz ciddiyet "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.” Rabbim Rahmet Eylesin mekanı Cennet olsun İnşaallah. Yaralı eşine de acil şifalar dilerim.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence Gaziantep değil, Giresun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı
Seçim için kritik karar! Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran hamle