Manisa'da korkunç cinayet: 2 çocuğunun annesini öldürdü

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 24 yaşındaki şahıs, 2 çocuğunun annesini tüfekle başından vurarak öldürdü.

Manisa'da korkunç cinayet: 2 çocuğunun annesini öldürdü
Manisa'da korkunç cinayet: 2 çocuğunun annesini öldürdü
GİRİŞ 29.04.2024 09:24 GÜNCELLEME 29.04.2024 09:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, saat 01.30 sıralarında, Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak Numara 48'te meydana geldi.

BAŞINDAN TÜFEKLE VURDU

İddiaya göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı eşi ve biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuğunun annesi Buse Demirkıran’ı başından tüfekle vurdu.

Daha sonra yaşadıkları iki katlı apartmanın çatısına çıkan şahıs, aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlarca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Korkunç olayın ardından konuşan amcaoğlu Nurullah Demirkan, “Hamza’nın psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor” dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • 9.köyün delisi 2 hafta önce Şikayet Et
    Anne babalar adam edemediklerinizi milletin başına bela etmeyin...
    Cevapla
  • (76) 2 hafta önce Şikayet Et
    Ne olacak böyle bu gidiş nereye insanlar raydan gerçektende çıkmış vaziyette kıyamet kıyamet az kaldı inne lillahi ve inne ileyhi raciun
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Bugünlerde önce öldürmek sonra intihar etmek moda oldu. Bu tehlikeli bir durum. Acilen bu duruma müdahale edilmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • mehmet efe 2 hafta önce Şikayet Et
    gençler sosyal medyanın ve maneviyat eksikliğinin içindeler ve herkeste özenti var.malesef nesilerimiz ellerimizin arasından kayıp gidiyor ve bir noktadan sonra dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor.
    Cevapla
  • Mutii 2 hafta önce Şikayet Et
    İnsanların fıtratını (formatını) korumak lazım, yoksa işin nereye varacağını şeytan bile bilemez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan tasarruf tedbirleri ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dimdik, sapasağlam ayaktayız!