Gemlik'te uyuşturucu tacirlerine darbe: Tutuklandılar!

Gemlik'te Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 5 uyuşturucu taciri tutuklandı.

Gemlik'te uyuşturucu tacirlerine darbe: Tutuklandılar!
Gemlik'te uyuşturucu tacirlerine darbe: Tutuklandılar!
GİRİŞ 29.04.2024 18:26 GÜNCELLEME 29.04.2024 18:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi, Gemlik ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi, teknik ve fiziki takibin sonunda yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, çeşitli uyuşturucu ve suç aleti ele geçirildi.

Yapılan incelemeler sonrasında Y.S., T.A., P.V., A.E.O.ve S.S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • gariban 2 hafta önce Şikayet Et
    Sayın bakanım bu ülkeye ne zaman yabancılar ve sığınmacılar geldi ülkenin ahlakı ot çöp işleri İstanbul'da bombacı yakalanıyor Suriyeli misafirlik bitti artık Suriye'de savaş mavaş yok vatandaşın seçimlerdeki yüzde altmış tepkisi bunun için artık görün şu gerçeği
    Cevapla
  • Yine de Dikkat! 2 hafta önce Şikayet Et
    "Seçim Öncesi Yakala Bırak" operasyonları, dikkat çekmemek için yavaş yavaş azaltılıp daraltılarak devam ediyor ama, büyük "Yakala-Bırak"lar bitirildi elhamdulillah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris'e karşı ayaklanma büyüyor: 4 kişi öldü...
Rolls-Royce Spectre Türkiye'de resmen satışta! İşte fiyatı