FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon!

FETÖ/PDY silahlı örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan 16 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon!
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon!
GİRİŞ 30.04.2024 09:55 GÜNCELLEME 30.04.2024 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, 'sivil imamlarla' haberleştikleri tespit edilen 2’si mahrem imam, daha önce ilişikleri kesilmiş 4’ü subay, 4’ü astsubay, 6’sı askeri öğrenci olmak üzere toplam 16 şüpheli gözaltına alındı.

16 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Başsavcılıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, örgüt mensubu olduklarına dair ifade ve teşhis tutanağı olan, Ankara ili genelinde çeşitli semtlerde bulunan büfe, bakkal, market gibi umuma açık işyerlerindeki kontörlü sabit hatları kullanmak suretiyle sivil imamlar ile iletişim sağladıkları ve haberleştikleri tespit edilen, 2’si mahrem imam, daha önce ilişikleri kesilmiş 4’ü subay, 4’ü astsubay, 6’sı askeri öğrenci olmak üzere toplam 16 şüphelinin, eş zamanlı olarak gözaltına alınmalarına karar verilmiştir."

İşlemlerin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiğini bildirildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Oğuz Beyi 2 hafta önce Şikayet Et
    Bitmez bu hainler, aklı kiralık karanlıklar her tarafı sarmışlar
    Cevapla
  • uveys 2 hafta önce Şikayet Et
    Tebrikler, evet böyle takip etmek gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan meclisinde görülmemiş olay! Oyları alıp kaçtı
Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim kazanır?İşte sokağın dev derbi hakkındaki görüşü...