Parlamento Muhabirleri Derneği'nin 60'ncı yılı kutlandı

Parlamento Muhabirleri Derneği’nin, 60. kuruluş yılı nedeniyle, aralarında Kanal 7 Ankara İstihbarat Şefi Kemal Doğan'ın da bulunduğu 20 yılını dolduran üyelere plaket ve derneğe yeni katılan üyelere de rozet takdim töreni düzenlendi.

GİRİŞ 10.05.2024 14:16 GÜNCELLEME 10.05.2024 14:29

Parlamento Muhabirleri Derneği’nin (PMD), 60. kuruluş yılı nedeniyle, 20 yılını dolduran üyelere plaket ve derneğe yeni katılan üyelere de rozet takdim töreni düzenlendi. 

Aralarında Kanal 7 Ankara İstihbarat Şefi Kemal Doğan’ın da bulunduğu PMD üyeliğinde 20 yılını dolduran üyelere plaket ve derneğe yeni katılan üyelere de rozet takdim edildi.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde törende, PMD Başkanı Kemal Aktaş bir konuşma yaptı.

Parlamento Muhabirleri Derneği’nin siyasetin tam merkezinde olduğunu altını çizdi.

Aktaş, “Milli iradenin tecelligahı, TBMM’de görev yapan gazeteciler olarak bu tarih yazımında çok önemli bir role sahibiz. Bir gelenek bizim adımıza böyle oluştu, bizler de bunun bayraktarlığını yapıyoruz” dedi. 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!
Mansur Yavaş’tan, Avrupa şampiyonu  milli sporcuya büyük ayıp!