Furkan Doğan'ın adı okulunda yaşayacak

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yönelik saldırısında hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi Furkan Doğan'ın adı, eğitim gördüğü okulun spor salonuna verildi.

Furkan Doğan'ın adı okulunda yaşayacak
Furkan Doğan'ın adı okulunda yaşayacak
GİRİŞ 07.06.2010 14:57 GÜNCELLEME 07.06.2010 14:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özel Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi Müdürü Muhammet Duru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okulun spor salonuna, saldırıda hayatını kaybeden son sınıf öğrencisi Furkan Doğan'ın (19) adının verildiğini belirterek şunları söyledi:

''Okulumuzun bağlı olduğu Atlas Eğitim Kurumları, yönetim kurulu kararıyla okulun spor salonunun 'Furkan Doğan Spor Salonu' olmasına karar verdi. Bu karar doğrultusunda spor salonunun girişine yeni bir tabela yaptıracağız. Okulumuzda Furkan Doğan için özel anı köşesi kuracağız. Hepimiz öğrencimizle gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Furkan Doğan'ı asla unutmayacağız. Furkan Doğan'ın tek amacı vardı, Gazze'ye yardım götürmek, yardım götürenlerin içerisinde olmak.''

Muhammet Duru, Furkan Doğan adına okul açılmasının da gündemlerinde olduğunu, bu konuda yakında açıklama yapılacağını ifade etti.

Okulun beden eğitimi öğretmeni olan Levent Kaya da spor salonunda 14 branşta çalışma yapıldığını söyledi.

Kaya, ''Furkan, sporu seven bir öğrencimizdi. En çok da futbola ilgi duyuyordu. Okulumuzun spor salonuna Furkan'ın adının verilmesi bizim için çok anlamlı oldu. Salonu kullanırken Furkan'ı hatırlayıp saygıyla anacağız'' diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Esad Kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    bence 30 yere verelim ismini düz olsun. büyük komplekslere v.s. canım kardeşime yakışır allah ibze de böyle ölüm nasip etsin
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 13 yıl önce Şikayet Et
    HAVA LİMANI Daha iyi Olur !. Bence Onun ismi Erkiletteki HAVALİMANIna verilse daha iyi olur.Çünkü şehidimizin naaşı Kayseride ilk oraya indi. İlk İndiği yere adını vermek spor salonuna göre daha uygun olsa gerekir. Böylece onun ismi daha çok ön plana çıkar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!