Casillas'ın son halini görenler inanamadı! "Eski şarkılar dinliyorum..."

Uzun yıllar boyunca Real Madrid'in kalesini koruyan Iker Casillas, kariyerinin son döneminde kalp krizi geçirmiş ve futbolu zorunlu olarak bırakmak durumunda kalmıştı. Bir süredir kayıplara karışan efsanevi file bekçisi, yer silerken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranları ise, emektar file bekçisinin son halleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.

Casillas'ın son halini görenler inanamadı! "Eski şarkılar dinliyorum..."
Casillas'ın son halini görenler inanamadı! "Eski şarkılar dinliyorum..."
GİRİŞ 18.04.2022 16:06 GÜNCELLEME 18.04.2022 16:07

Futbol kariyerine Real Madrid'de başlayıp, uzun yıllar boyunca aynı ekibin kalesini koruyan Iker Casillas, kelimenin tam anlamıyla dibi gördü. Herkesi şaşırtarak futbol kariyerini Porto'da sonlandıran file bekçisi, kalp krizi geçirmesiyle gündeme gelmişti. Son dönemde elini eteğini yeşil sahalardan çeken Casillas, zor günlerden geçiyor. 

"SANA NE OLDU CASİLLAS?"

Sosyal medyada 17 milyon kişi tarafından takip edilen Iker Casillas, bir süredir Instagram üzerinden paylaşımlar yapıyor. Paylaşımlarında genellikle üzgün ve moralsiz olması takipçilerini endişelendirdi. Son olarak, yeri temizlerken çekildiği bir fotoğrafını yayınlayan kaleciye binlerce kişi yorum yaptı. "Sana ne oldu Casillas?" ve "Lütfen kendine gel!" yanıtları dikkat çekti.

Iker Casillas son hali

"ESKİ ŞARKILAR DİNLİYORUM..."

Real Madrid ile sayısız başarı kazanan Iker Casillas, en az fotoğrafları kadar söyledikleriyle de gündeme oturdu. Son fotoğrafına: "Uyku düzenim yok. İyiymiş gibi gözükmeye çalışıyorum. Hayattan keyif alamıyorum. Eski şarkılar dinliyorum. Artık hayal dahi kuramıyorum" notunu düşmesi sevdiklerini şaşırttı. 

Iker Casillas açıklama

KALP KRİZİ GEÇİRİNCE FUTBOLU BIRAKMAK ZORUNDA KALDI!

Real Madrid altyapısında yetişip uzun yıllar Kral'ın takımında file bekçiliği yapan Casillas, beklenmedik şekilde son dönemini Porto'da geçirmişti. 2015 yılında Madrid'in "gözbebeği" iken Portekiz'e transfer olan kaleci, 5 yıl boyunca Dragao Stadyumu'nda mesleğini sürdürdü.

Iker Casillas kalp krizi

Ta ki 2020 yılına kadar. O dönem, takımıyla antrenman yaptığı esnada kalp krizi geçiren kaleci, sağlık görevlilerinin ani müdahalesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bu olaydan sonra emekliye ayrılan Casillas, şimdilerde futboldan uzak bir hayat sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
22 yıldır çalıştığı belediyeye başkan oldu! Kazma kürek çalışmaya devam ediyor
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!