Turbo Turabi'den hayranlarına müjdeli haber: Survivor'a tekrar katılacak mı?

Survivor Türkiye yarışmasının unutulmaz isimlerinden Turbo Turabi'nin (Turabi Çamkıran) yeni sezonda yer alıp almayacağı bir süredir merak ediliyordu. Popüler isim, sosyal medya hesabından verdiği cevapla konuya açıklık getirdi.

Turbo Turabi'den hayranlarına müjdeli haber: Survivor'a tekrar katılacak mı?
Turbo Turabi'den hayranlarına müjdeli haber: Survivor'a tekrar katılacak mı?
GİRİŞ 21.10.2022 19:46 GÜNCELLEME 21.10.2022 19:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor Türkiye programıyla büyük bir ün yakalayan Turabi Çamkıran, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bir süredir Survivor 2023 edisyonunun kadrosu konuşuluyordu. Ve bu kadroda Turabi'nin de yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Turabi, yaptığı açıklamayla bu tartışmalara son noktayı koydu ve topu Acun Ilıcalı'ya bıraktı.

"SURVİVOR'A GELİYOR MUSUN?"

Survivor Türkiye 2023 programında yeni sezon kadrosunun belirlenmeye başlamasıyla birlikte gözler Turbo Turabi'ye çevrildi. Turabi'nin hayranları sosyal medyada gündem oluşturarak, "Survivor'a geliyor musun?" sorusunu yöneltti. Turabi de hayranlarına şu cevabı verdi:

"Kesin geliyorum Survivor'a. Elbet bir gün geleceğim. Bugün sokaklarda hayat mücadelemi verirken hayalini kurduğum hayattan daha güzel bir hayat yaşıyorum. Ve bu hayatı Survivor'a borçluyum. Reality TV show kariyerimin jübilesini Survivor'da yapacağım."

Turabi verdiği yanıtı bir de Instagram hesabından paylaşarak "Her şey için çok ama çok teşekkür ederim abi" diyip Acun Ilıcalı'yı etiketledi. Bir nevi son söz, Acun Ilıcalı'ya bırakılmış oldu.

ÜÇ KEZ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Survivor'a ilk kez 2014 yılında dahil olan Turabi, ilk sezonu başta olmak üzere 2015'teki Survivor All Star programında da şampiyonluk yaşadı.

2018'deki yarışmayı 5'incilikle tamamlayan ünlü isim, ABD menşeili The Challenge'da da beklenmedik bir zafere imza attı.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan ünlü ismin bu tarz yarışmalara devam etmesi ve YouTube'daki projelerini sürdürmesi bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar nasıl satılır, nasıl dedikodu iftira atılır bunun yarışması.
    Cevapla
  • kamil. 1 yıl önce Şikayet Et
    hakketmedihalde sampiyon oldu izlemeyin kardeşimgecen yıl zaten millettisoguttular emem verenlerin emeğini çöpe atıyorlar
    Cevapla
  • devriye 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var bıktık bunlardan ...
    Cevapla
  • Kübra 1 yıl önce Şikayet Et
    bunuda idol görüyorlar ya neyse.
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Turabiyi çok özledik. Ne var bu adamda buluyorlarki diyorlarya... "" sözü ile özü bir, adam gibi delikanlı adam" bu zamanda böyle karakterli insan bulmak çok ama çok zor. İşte böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!