Arda Turan'ın eşi o yemek için servet ödedi! Dudak uçuklatan ücret...

Evliliğinin 4'üncü yılına giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti doğum günü sofrası için kesenin ağzını açtı. Aslıhan Doğan Turan'ın yeni yaşı için hazırlattığı akşam yemeğinin ücreti adeta dudak uçuklattı.

Arda Turan'ın eşi o yemek için servet ödedi! Dudak uçuklatan ücret...
Arda Turan'ın eşi o yemek için servet ödedi! Dudak uçuklatan ücret...
GİRİŞ 08.12.2022 09:09 GÜNCELLEME 08.12.2022 09:09
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan doğum günü sofrası için adeta bir servet ödedi. Turan'ın bir akşam yemeği için ödediği ücret ağızları açık bıraktı. İşte konuyla ilgili detaylar...

2018'de Arda Turan ile bir evlilik yapan Aslıhan Doğan Turan 4 Aralık'ta 37'inci yaşına girdi. Doğum günü münasebeti ile 10 çeşit yemek hazırlatan Aslıhan Doğan Turan, yemek için ödediği ücretle gündeme geldi.

150 BİN TL ÖDEDİ

Aslıhan Doğan Turan doğum günü sofrası için ünlü bir şef ile anlaştı. Turan, 10 çeşit yemeğin sunulduğu bilinen sofraya ise 8 Bin Dolar (Yaklaşık 150 Dolar) ödedi. Ayrıca yemeklerin fotoğrafını da Instagram hesabı üzerinden yayınladı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Ali Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonradan görme şımarıklık
    Cevapla
  • evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezaletin son perdesi
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    bu sosyal medya milleti hasta etti.. amaclari da zaten o idi vede ulastilar?? herkes yorungesini sasirmis.. neyin olcu veya olmadigini bu paylasimlarin uzerinden yapiliyor.. herkes artik , kendi derdini ve sikintilarini degil , bu unlu olanlarin dertlerini sikintilairni konusur, onlari ve yasam tarzlarini ornek lair, ve sanki herksin kaderi bir mis gibi gecinmek yerine luks yasamanin hayali ile le omrunu bitirir. sonunda ne sehit ne gazi.. ne dunyasini kurtarmis ne de ahiretini..yazik..Allah herkese akil fikir versin.. doymak bilmeyen bu insanoglunu gozunu doyursun..
    Cevapla
  • Kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    En guzeli sosyal medya hesabi kullanmamak. Sayili kisilerden olmak duasiyla..
    Cevapla
  • Son Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın Türkiye'de topçular ve popçular böyle zevk sefa içinde yaşıyorlarsa bunun sebebi açız diyen sözde garibanlar yüzünden.
    Cevapla
  • 16 Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakılacak bir şey demedin doğruyu söyledin.
    Cevapla
  • Necmi 1 yıl önce Şikayet Et
    150 dolar yazpyor
    Cevapla
  • Atk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış hesap yapmışsınız. 7500€
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu