Murat Cemcir Ahmet Kural hakkında konuştu: Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik

Murat Cemcir, gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural hakkındaki açıklaması ile gündeme geldi. Oyuncu Murat Cemcir, küslük yaşadığı Ahmet Kural ile ilgili konuştu ve geçmişin ağırlığı ve yüküyle geleceğin planlanmayacağını aktardı.

Murat Cemcir Ahmet Kural hakkında konuştu: Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik
Murat Cemcir Ahmet Kural hakkında konuştu: Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik
GİRİŞ 23.04.2024 16:46 GÜNCELLEME 23.04.2024 16:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Murat Cemcir yine bir Ahmet Kural açıklaması ile gündeme geldi. Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlarda ayrılmayan ikili, şimdilerde sadece ekrandan birbirlerine mesaj gönderiyor. 

Mor Işıklar isimli projesine hazırlanan oyuncu Murat Cemcir, youtube üzerinden yayınlanan Sibel Arna'nın sunduğu 'Ne Olursan Rahat Ol' programına katıldı. Programda bir zamanlar sıkı bir ikili olarak anıldığı ancak bir süredir görüşmediği Ahmet Kural hakkında konuştu. 

Murat Cemcir

Murat Cemcir yaptığı açıklamada, küs olduğu Ahmet Kural hakkında şu ifadeleri kullandı:

Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor.

Kızılcık Şerbeti Görkem'den tesettür açıklaması! 'Esas dibine inmek...'Kızılcık Şerbeti Görkem'den tesettür açıklaması! "Esas dibine inmek..."

Ahmet Kural ve Murat Cemcir

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • çeşitli 1 hafta önce Şikayet Et
    çokda tındınız.
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Tamam da adamın hakkida konuşup duruyorsun ahmet senin hakkında konuşmuyor
    Cevapla
  • Yokum diyor 1 hafta önce Şikayet Et
    İkiniz birlikte iyiydiniz şimdi sarmıyor yaptıklarınız. Absürd komediye muhtaç kaldık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz