CHP'de toplu istifa! AK Parti'ye geçecekler

Mardin'in Midyat İlçesi'ne bağlı Söğütlü Beldesi'nin CHP Belde Başkanı Ahmet Kılıç ve 35 kişilik yönetim kurulu üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. CHP'den topluca istifa ettiklerini belirten Kılıç, AK Parti'ye katılacaklarını söyledi.

CHP'de toplu istifa! AK Parti'ye geçecekler
CHP'de toplu istifa! AK Parti'ye geçecekler
GİRİŞ 06.09.2013 16:40 GÜNCELLEME 07.09.2013 07:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Midyat'a bağlı Söğütlü Beldesi'nde bulunan CHP belde binası yapılan basın açıklaması ile CHP'den istifa ettiklerini duyuran Belde Başkanı Ahmet Kılıç, alkışlar eşliğinde parti tabelasını söktü.

CHP'den toplu istifa ettiklerini açıklayan Kılıç, "Bugün 17 yıldır temsil ettiğim CHP Söğütlü Belde Teşkilatı'ndan, 35 kişilik yönetim kurulu üyelerimle birlikte istifa ettiğimi herkese açıklıyorum. Bundan sonra AK Parti'de siyaset yapacağım. Çok sevdiğim arkadaşım, dostum Gelinkaya Belde Belediye Başkanı sayın Mehmet Aksöz'ün, AK Parti'den Midyat Belediye Başkanlığı aday adaylığını da yürekten destekliyorum. Artık onun yanında, hizmet için AK Parti'deyim. İstifa dilekçemi de yarın takdim edeceğim" dedi.

Tabelanın sökülmesinin ardından Gelinkaya Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, Acırlı Beldesi Belediye Başkanı Hasan Pala ve Yolbaşı Belde Belediye Başkanı Siraç Çavğa, AK Parti'ye katılma kararı alan Ahmet Kılıç'ı tebrik etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • ali cesur 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet coşkun. şimdi Ak parti var Yarın olup olamayacağını bilemeyiz ama sağ duyulu insanlar hep en iyileri ile var olacaktır Söz konusu vatansa gerisi teferruattırrr .. sizler Atatürk'ün izindeyiz dersiniz hala izin'de olmayı sürdürüyorsunuz .İnşeallah izniniz hiiiççç bitmezzz....
    Cevapla
  • Ensar D. 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet coşkun arkadaş'a. O saydığın partileri gördünde chpnin iktidar olduğunu gördün mü? Bu millet bağnaz,partici veya liderci filan değil demokrat parti gider, anap gider, refah gider ama. hep milletin hissiyatıyla hislenebilen insanlara teveccüh gösterir maksat memleket ileri gitsin parti ismi lideri önemli değil. Gun gelir demokrat partili Adnan olur gün gelir Anaplı Turgut olur, gün gelir, refahlı Necmettin olur gün gelir Ak partili Tayyip olur ama chp den biri bu kökleşmiş zihniyetle devam ederse olamaz. Sende kendini böyle kandır 1922 den beri varız diye!!
    Cevapla
  • mehmet coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    siz kendizi. kandırın Tayyip gitsin sizin parti tabela partisi olur bunu cok iyi biliyosunuz catlasanızda patlasanızda CHP 1922 de vardı ve var olmaya devam edecektir bu parti ne anaplar ne dogruyollar ne refahlar gördü......
    Cevapla
  • Cemil İPEKÇİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Saadet'e geçecek değiller ya.... Akepeye geçmeleri normal.
    Cevapla
  • Zeki Tokat 10 yıl önce Şikayet Et
    GERİCİ = BATIL Manasına kullanıldığında olabilir, Yoksa geride kalan nice güzellikler vardır.. CHP kanımca hiç bir zaman ilerici olmadı, olamadı. Hep gerçeğin, hakikatin karşısında oldu. Yanlışın, batılın destekçisi oldu. Destekçilerinin büyük çoğunluğu, neyi desteklediklerini bile düşünmeden uydum atalarımın yoluna zihniyeti ile hareket edip, batılın, başka bir deyişle fıtri olmayanın, bozulmuş, fıtri olmaktan çıkmış, şeytani olmuş olanın peşine gittiler. Eleştirel bir düşünce ile kendilerine bakmadılar, bakamadılar, baktırılmadılar. ... vs... vs... vs.. İşte bu yüzden, CHP ye gerici yaftasını bile çok görüyorum, çünkü geride bıraktığımız, insanlığın bu gün bile ulaşamadığı nice güzellikler var. Güzel şeyler, bu gün güzel olduğu gibi geçmişte de güzeldi; Çirkin şeyler bugün nasıl kötüyse, geçmişte de çirkindi. Onun için CHP Çirkinliklerin partisidir, demek daha doğru olur zannediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suikaste uğrayan Slovakya Başbakanının bu konuşması Batı'yı rahatsız etti
Putin ve Xi Pekin’de bir araya geldi: Dikkat çeken zamanlama