Urfalı ciğerciden Kılıçdaroğlu'na davet

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Anayasa değişikliğine ilişkin, 'Çok yüksek bir oran gördüm. Yüzde 90-95 diyen var, yüzde 85 diyen var. Maşallah tüm vatandaşlarımız evet diyor.' dedi.

GİRİŞ 04.02.2017 19:52 GÜNCELLEME 04.02.2017 23:48
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Şanlıurfa'daki temasları kapsamında tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi yakınlarındaki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Vatandaş ile sohbet eden Elvan, karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilendi.

Vatandaşa referanduma ilişkin beklentilerini soran Elvan, "Şanlıurfa esnafını dolaştık. Evet dışında vatandaş başka bir şey bilmiyor. Bize çok önemli bir mesaj veriyorlar. Çok yüksek bir oran gördüm. Yüzde 90-95 diyen var, yüzde 85 diyen var. Maşallah tüm vatandaşlarımız evet diyor. Hatta buradaki ciğerci Halil İbrahim de 'Kılıçdaroğlu'nun hayırına biz de evet diyoruz' dedi. Kılıçdaroğlu'nu da evet demeye davet etti." diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NA DA EVET"

Bölgede ciğer kebabı yapan Halil İbrahim Yıldız da Bakan Elvan'a yaptığı ciğerden ikram etti.

Ciğeri çok beğendiğini dile getiren Elvan, "Bana bu biberi yiyemezsin dediler ama yiyorum. Zannediyorlar ki bir tek Urfalılar acı yiyor, ben de acı biber yiyorum. Hem de iki tane yiyorum." ifadelerini kullandı.

Yıldız ise anayasa değişikliğini desteklediklerini vurgulayarak, "Referandumda evet diyoruz, Kılıçdaroğlu'na da evet diyoruz buradan. Kılıçdaroğlu'na da arkadaşlarımla beraber evet diyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • milli irade 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Onun yiyeceği ciğere yazık... Ciğer dile gelip ''Ulen yedirecek adam mı kalmadı'' demez mi
    Cevapla
  • Aisha 7 yıl önce Şikayet Et
    Heeee....gıt cıger ye kı azıcık cıgerlı olup ınsafa gelırsın belkı
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfi Elvan kabinenin en çalışkan ve sevilen bakanlarından biri.Allah sizden razı olsun
    Cevapla
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    musluman bir ulkede %65 evet cikmasi uzucudur benim kanaatim %85 tir insaallah rabbim islamin ve mazlumlarin son umudu olan canim ulkemi muhafaza etsin lutfen surekli fetih suresini okuyalım hareket bizden zafer kadir olan Allah tan olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı