Siyer yarışması öncesi önemli uyarılar

Peygamber Sevdalıları Vakfı İl Koordinatörlüğü, Batman'da 86 okulda 15 bin kişinin katılacağı “O’nu Oku O’nu Yaşa” temalı ödüllü siyer yarışması öncesi önemli uyarılarda bulundu.

Siyer yarışması öncesi önemli uyarılar
Siyer yarışması öncesi önemli uyarılar
GİRİŞ 09.02.2022 17:40 GÜNCELLEME 09.02.2022 17:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörü Feyzi Aydın, önümüzdeki Pazar günü tüm Türkiye ile birlikte Batman'da  gerçekleştirilecek Siyer Yarışması öncesi katılımcılara uyarı ve tavsiyelerde bulundu.  

“Hamd, âlemlerin Rabbine; salat ve selam O’nun Resulünün ve takipçilerinin üzerine olsun” duası ve “Biz seni bütün insanlara ancak müjdeci ve uyarıcı olarak göndermişizdir; fakat insanların çoğu bunu bilmez.” (Sebe-28)” ayetiyle sözlerine başlayan Aydın, “Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak, bütün benliğimizle ilan ediyoruz ki sıkıntılarımızın, problemlerimizin en güzel çözümü, çaresi, kurtuluşumuzun şifalı reçetesi, ilâhî hükümleri icraya,  dünya düzenini kurmaya, sağlamaya memur Allah'ın Resulünde, O’nun fedakârlıklarla, sabırla, mücadelelerle dolu örnek hayatındadır.” İfadelerini kullandı.

Aydın sözlerinin devamında, “İşte bu nedenledir ki Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak birçok etkinliğin yanı sıra, 2012 yılından bu yana her yıl Türkiye geneli ödüllü siyer yarışması düzenlemekteyiz. Bu yıl da 77’si il merkezi, 260’ı ilçe olmak üzere toplamda 337 merkez ve binlerce noktada 11.sini gerçekleştireceğimiz “O’nu Oku O’nu Yaşa” temalı ödüllü siyer yarışmasına yaşlısıyla genciyle, kadını, erkeği ve çocuğuyla hazırlanan yüzbinlerin heyecanına bir kez daha tanıklık edeceğiz inşallah.” Dedi.

Yarışma yerlerinin katılımcılara bildirilmeye başlandığını vurgulayan Aydın, “Yarışmamıza katılan kardeşlerimize yarışma yerleri sistemde kayıtlı olan cep telefonlarına Sms ile gönderilmeye başlanmıştır. Kendisine mesaj ulaşamayanlar ile yarışma günü farklı bir yerde bulanan katılımcı kardeşlerimiz yarışma yerini sitemizdeki “bize ulaşın (https://www.peygambersevdalilari.com/wp/destek-merkezleri/ )”bölümünde bulunan il temsilcilerimizi arayarak yarışma yapılacak yerleri öğrenip istedikleri yarışma merkezinde yarışmaya katılabilirler.” İfadelerini kullandı.

86 OKULDA 15 BİN KİŞİ YARIŞACAK

Batman merkez, ilçe, belde ve bağlı köylerde 86 okulda 15 bin kişinin yarışacağını belirten Aydın, katılımcıların yarışma günü yarışmaya saatinde ve hazırlıklı gelmelerini istedi. Aydın, “Yarışmamıza katılacak kardeşlerimizin, 13 Şubat Pazar günü en geç saat 10.30’ da yarışmaya girecekleri merkezde, yanlarında kimlik belgesi, kurşun kalem ve silgi ile hazır olmaları yeterlidir. Yarışma için giriş belgesi gerekmemektedir. Yarışmamız 1. ve 2. Kategoride 60 soru, 3. ve 4. Kategoride 75 soru olup, cevaplama süresi tüm kategoriler için 90 dakikadır.” Dedi. 

Yarışmanın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Aydın, “Bu yarışmanın hayırlara vesile olmasını ve böylesi bir organizasyona, bir şekilde ben de varım diyerek katkı sunan herkesten yüce Rabbimizin razı olmasını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Haluk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah muvaffak kılsın inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü