Sıfırıncı Gün’ün iddialı ismi Teşkilat'ta! Yeni başrol oyuncusu şaşkına çevirdi

Deniz Baysal’ın gidişiyle beraber boşalan koltuğu dolduracak isim resmen belli oldu. Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, 4.sezonuna sayılı günler kala Teşkilat’ın yeni başrol oyuncusu olarak açıklandı.

Sıfırıncı Gün’ün iddialı ismi Teşkilat'ta! Yeni başrol oyuncusu şaşkına çevirdi
Sıfırıncı Gün’ün iddialı ismi Teşkilat'ta! Yeni başrol oyuncusu şaşkına çevirdi
GİRİŞ 12.09.2023 12:28 GÜNCELLEME 12.09.2023 12:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

3 sezonu geride bırakan ve hikayesine kaldığı yerden devam edecek olan Teşkilat’a başrol oyuncusu değişikliği yaşandı. Bilindiği üzere Teşkilat’ın başladığı ilk günden beri ekipte yer alan Deniz Baysal’ın serüveni bitmişti.

Akif'ten Selahattin Eyyubi'ye sürpriz transfer! Yeni sezonda TRT1 dizisinde...Akif'ten Selahattin Eyyubi'ye sürpriz transfer! Yeni sezonda TRT1 dizisinde...

Deniz Baysal’ın ayrılışıyla birlikte yerine hangi ismin geleceği ise merak konusu haline gelmişti. İzleyenlerin aradığı sorunun yanıtı nihayet belli oldu ve Teşkilat’ın yeni başrol oyuncusu TRT1 tarafından resmen duyuruldu. Son olarak TV8’in Sıfırıncı Gün adlı dizisinde boy gösteren ve üstlendiği Neslihan karakteriyle ilgi odağına oturan Aybüke Pusat, Teşkilat’ın yeni başroldeki ismi oldu.

Teşkilat’ın oyuncu kadrosuna adını yazdıran Aybüke Pusat oyunculuk kariyerinde, Her Yerde Sen, Şahin Tepesi, Söz, O Hayat Benim ve Medcezir gibi yapımlarda ekran önüne çıkmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Cenk Yakın 7 ay önce Şikayet Et
    TRT güzel başlıyorsun fakat sonunu getiremiyorsun bütün diziler yarım kalıyor,,, neden böyle oluyor lütfen ciddiyet biraz.
    Cevapla
  • Erdem bilgin 7 ay önce Şikayet Et
    Aybüke daha iyi oyuncu
    Cevapla
  • Mete Han 7 ay önce Şikayet Et
    Zehra karakterini senaristler bitirdi. Oyuncunun bir suçu yoktu. Senaristler istihbarat dizisini pembe diziye çevirince Zehra karakterini de fena harcadılar.
    Cevapla
  • Tepki 7 ay önce Şikayet Et
    Biri beter,öbürü ondan beter..!Yok mu kardeşim şöyle fiziksel özellikleri ve tavırlarıyla sert bir karakter,yeni bir yüz..!?Güzellik yarışmasına değil,mit'i temsil edecek bir oyuncu..!?Bu TRT'de de iş yok..!?
    Cevapla
  • TürkoğluTürk 7 ay önce Şikayet Et
    teşkilat dizisini çok beğeniyordum. giden oyuncu çok fazla eskilerden kimse kalmadı. artık izlemem
    Cevapla
  • Vurgu gereksiz 7 ay önce Şikayet Et
    Yorumlarınıza gülmekten kırılıyorum artık izlemem artık izlemem şu sebepten Bu sebepten, başarılı olmasından rahatsız oluyorsunuz. başroldeki kadın çevresinde şekilleniyordu senaryo ama bir kadının 3 kez aşık olması uyduruk kalıyordu iyi bir oyuncuydu ama gelen de iyi bir oyuncu Bence dizi daha da iyi bir şekilde devam eder toparlanıp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi