Survivor'a şok transfer! Çoğu kişi onun Kurtlar Vadisi'nde oynadığını bilmiyordu

İlk kez Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programıyla keşfedilen, uzun yıllar önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Hakan Hatipoğlu Survivor 2024: All Star’da yarışacak.

Survivor'a şok transfer! Çoğu kişi onun Kurtlar Vadisi'nde oynadığını bilmiyordu
Survivor'a şok transfer! Çoğu kişi onun Kurtlar Vadisi'nde oynadığını bilmiyordu
GİRİŞ 13.12.2023 09:49 GÜNCELLEME 13.12.2023 09:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yaptığı yorum ve analizleriyle ön plana çıkan, uzun bir süredir Survivor Panorama programının sunuculuğunu ve yorumculuğunu üstlenen Hakan Hatipoğlu’nun yeni adresi belli oldu. 2011 yılında üstlendiği ‘Memati’nin Adamı’ rolüyle Kurtlar Vadisi Pusu’ya farklı bir soluk getiren Hakan Hatipoğlu, Survivor 2024: All Star kadrosuna adını yazdırdı.

Bambaşka Biri hakkında kimsenin beklemediği karar! O tarihte yayından kaldırılıyorBambaşka Biri hakkında kimsenin beklemediği karar! O tarihte yayından kaldırılıyor

2008-2009 yılları arasında katıldığı Acun Medya imzalı Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programıyla tanınırlık kazanan Hakan Hatipoğlu, yeni sezonda Survivor'da rakipleriyle kıran kırana mücadele edecek.

Bilindiği üzere sunuculuğun yanı sıra oyunculuk da yapan Hatipoğlu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm dizilerinde rol olarak adından söz ettirdi.

Acun Ilıcalı, Twitter hesabı üzerinden Hakan Hatipoğlu’nun transfer edildiğini, "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda "Ben de orada olmalıyım." dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu…" sözleriyle ilan etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.