Arti ve Yaş'ın sinsi planı

Bahar Yeli’nde Yaş, geçirdiği kazadan sonra toparlansa da Bakan kızı Nilam'a verdiği sözü hala yerine getirememiştir. Kunal'ın Yaş'ı arayarak yardım istemesinden sonra zekice bir plan yapan Arti ve Yaş, Nilam'ı düğünden mi kaçırıyor?

Arti ve Yaş'ın sinsi planı
Arti ve Yaş'ın sinsi planı
GİRİŞ 11.01.2024 14:52 GÜNCELLEME 11.01.2024 14:52

27.Bölüm 

Arti fırtınada kaza geçiren Yaş'ı araçtan çıkarır ve sağ salim eve getirir fakat daha öncesinde Yaş'a kavuşmak için yanan kömür üzerinde yürür. Ayaklarının yara olduğunu gören Pratik ve Vidi bunu Yaş'ın yanında dile getirir. Yaş ise hemen krem getirerek Arti ile ilgilenir. Yaş'ın bu hareketi ona her geçen gün daha da aşık olan Arti'nin çok hoşuna gider.  O esnada Kunal, Yaş'ı arayarak Nilam'ın zorla evlendirildiğini, kendisine kötü şeyler yapabileceğini, ona bir şey olursa yaşayamayacağını söyler ve Yaş'tan yardım ister. Bunun üzerine Yaş ve Arti zekice bir plan yapar. Arti ve Yaş'ın planı işe yarayacak mı?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya 800 milyon avroluk fiyasko sonrası tarihinde ilk kez İsrail yapımı İHA uçurabildi
Slovakya Başbakanı Fico silahlı saldırıya uğradı... Suikast anları kamerada