Dubai'de Kuruluş Osman izdihamı! Burak Özçivit ve Özge Törer damgasını vurdu

Bozdağ Film Platoları, Dubai Arabian Travel Market (ATM) fuarına damgasını vurdu. Mehmet Bozdağ, başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Özge Törer yoğun ilgi ile karşılandı.

Dubai'de Kuruluş Osman izdihamı! Burak Özçivit ve Özge Törer damgasını vurdu
Dubai'de Kuruluş Osman izdihamı! Burak Özçivit ve Özge Törer damgasını vurdu
GİRİŞ 10.05.2024 12:41 GÜNCELLEME 10.05.2024 12:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bozdağ Film Platoları’nın tanıtımı için  Dubai Arabian Travel Market (ATM) fuarına katılan Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Özge Törer yoğun ilgi ile karşılandı.

Fuarda söyleşi gerçekleştiren yapımcı Mehmet Bozdağ, başarılı oyuncular Burak Özçivit ve Özge Törer dünya basınından yoğun ilgi gördü!



FUARIN GÖZDESİ OLDU

Türkiye’yi temsilen fuarda yer alan ve özel olarak hazırlanan Bozdağ Film Platoları deneyim alanı ise Arabian Travel Market Dubai’nin adeta gözdesi oldu. Türkiye’de bir ilk olarak tarihe adını yazdıran Bozdağ Film Platoları, fuarda dünya çapında turizmcilerin ve acentaların ilgi odağı oldu.



Özel atlı gösterileri, tiyatro oyunları, etkinlikleri ve eşsiz lezzetleriyle yılın 365 günü ziyaretçilerine kapılarını açan Bozdağ Film Platoları, zamanda yolculuğa çıkmak ve Türk tarihinin derinliklerine maceralı bir yolculuk yapmak isteyen tüm misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Şahin 1 hafta önce Şikayet Et
    Gösterilen ilgi oyunculardan çok oynanan kahramanlara duyulan sevgidendir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Ömer Ünsal 1 hafta önce Şikayet Et
    Oynayana değil oynatana bak...
    Cevapla
  • Chef 1 hafta önce Şikayet Et
    Aynen Dayoğlu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan İran'ın suçlamalarına yanıt!
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?