ATV, final tuşuna üst üste basıyor! İkisinin birden sonlandırılacağı tarihi ilan etti

Sezon sonuna çok az bir zaman kala ATV'nin uzun soluklu projesi Aldatmak'tan izleyici kitlesini üzüntüye sokacak haber geldi.

ATV, final tuşuna üst üste basıyor! İkisinin birden sonlandırılacağı tarihi ilan etti
ATV, final tuşuna üst üste basıyor! İkisinin birden sonlandırılacağı tarihi ilan etti
GİRİŞ 06.06.2024 16:34 GÜNCELLEME 06.06.2024 16:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

2 sezondur heyecan yüklü sahneleriyle izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşatan Aldatmak hakkında flaş bir karar alındı. 3.sezonda da ATV ekranlarında yayın faaliyetine devam etmesini bekleyen seyircisini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi.

Güldür Güldür Show'a 2 yıl sonra geri dönüyor! TRT1 dizisinde kahkaha tufanı estirmiştiGüldür Güldür Show'a 2 yıl sonra geri dönüyor! TRT1 dizisinde kahkaha tufanı estirmişti

Gerek oyuncu kadrosuyla gerekse konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aldatmak dizisinin ekran ömrü resmen tükeniyor. Yıldız Tunç'un yazdığı ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Aldatmak projesinin ekranlara elveda diyeceği tarih ortaya çıktı.

Vahide Perçin'in 'Güzide Yenersoy' ve Ercan Kesal'ın ise 'Ali Sezai Okuyan' karakteriyle başroleri paylaştığı Aldatmak, 6 Haziran tarihinde final yapıyor. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu ve her Perşembe akşamı yayına giren Aldatmak dizisinin 71.bölümde ekran macerası sona eriyor. Bilindiği üzere ATV, Aldatmak dizisinin yanı sıra Oktay Kaynarca'nın başrolünü üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini de 28 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümüyle bitirmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Zaza 1 hafta önce Şikayet Et
    Aldatmak saçmalamaya rekor kırdı.Mafya dizilerinde öldürmek serbest.Hak hukuk yok.Uzayda mı yaşıyorlar. M
    Cevapla
  • Elnurə 2 hafta önce Şikayet Et
    Keşke yalı çapkını gibi ahlaksız dizi final yapsaydı
    Cevapla
  • Ayhan 3 hafta önce Şikayet Et
    Başlarda iyi bir dizi gibi geldi ama sonra ahlaksızlık diz boyu bide hiç ama hiç sevmediğim kahramanın annesi rolündeki kadın ismini bile telafuz etmiyeceğim kadında diziye katılınca bö kusacağım kalktı
    Cevapla
  • ÇAĞLAR 3 hafta önce Şikayet Et
    Güldür güldür REZALET.....
    Cevapla
  • Mehmet ezel 3 hafta önce Şikayet Et
    Güldür Güldür programı bir iki dakika seyrettim hayatımda gördüğüm en komik rezil bir program, o komik sanılan yapmacık konuşmalar hareketlerin neresi insanları güldürüyor anlamak mümkün değil,
    Cevapla
  • Murat 3 hafta önce Şikayet Et
    Kendiler yapıyor kendiler gülüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail saldırıları altındaki Gazze'de bayrama hazırlık
Savaşın eşiğine gelinmişti! Yunanistan yeni bir kriz çıkaracak mı?