Eşine düğünde 1976 model Hacı Murat hediye etti

Bodrum'da düzenlenen düğünle evlenen iş adamı eşine, çocukluk hayali olan 1976 model Hacı Murat otomobil hediye etti.

Eşine düğünde 1976 model Hacı Murat hediye etti
Eşine düğünde 1976 model Hacı Murat hediye etti
GİRİŞ 07.07.2013 13:03 GÜNCELLEME 07.07.2013 13:12

Gelinin doğum tarihi 27 Ocak 1976 tarihinde trafiğe çıkan otomobilin plakası da yine gelinin isminin baş harfleri ve doğum yılı olan "34 FST 1976" MUĞLA (AA) - Bodrum'da düzenlenen düğün töreniyle dünye evine giren iş adamı, eşine 1976 model "Hacı Murat" otomobil hediye etti.

Bodrum'da otel işletmecisi Zafer Tatlı, ilçedeki bir otelde düzenlenen düğün töreni ile hayatını Fulya Süslü ile birleştirdi. Çiftin nikahını Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın kıydı. Nikahın ardından havuz başında hazırlanan alana inen çift, davetlilerin alkışları eşliğinde ilk danslarını yaptı.

Dansın ardından mikrofonu alan damat, eşine hediye olarak çocukluk hayali 1976 model Hacı Murat otomobili aldığını söyledi. Daha sonra çift, otomobile bindi. Modifiye ettirilen otomobilin gelinin doğum tarihi olan 27 Ocak'ta trafiğe çıktığı öğrenildi. Otomobilin plakasının da gelinin isminin baş harfleri ve doğum yılını içeren "34 FST 1976" olduğu görüldü.

Gelin Fulya Süslü Tatlı, hediye edilen otomobili görünce çok şaşırdığını ve duygulandığını ifade ederek, "Eşimin hediyesini halen şaşkınlıkla karşılıyorum. Özellikle 27 Ocak tarihinde trafiğe çıkmış olması ve plakası beni çok şaşırttı ve duygulandırdı. Daha güzel bir sürpriz olamaz. Çocukluğumda bindiğim ve sevdiğim araçlardan birisiydi" dedi. Damat Tatlı ise kendisinin de eski otomobilleri çok beğendiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Eşim 1976 doğumlu. Evlilik kararı aldıktan sonra araştırmaya başladım. 1976 model Hacı Murat'ı Milas'ın bir köyünde buldum. 27 Ocak'ta trafiğe çıkmış bir araç. 1976 yılında fabrikadan nasıl çıktıysa o hale getirip böyle bir günde ona hediye etmeyi uygun gördüm. Eşimi çok seviyorum ve onun da böyle bir aracı çok sevdiğini bildiğim için hediye etmek istedim."

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Futbol dünyasında bir devir Arda Güler için sona eriyor