Düşürülen helikopterin pilotları böyle görüntülendi

Türk jetleri tarafından düşürülen uçağın olay sonrası görüntüleri paylaşıldı. Muhalifler Türk jetleri tarafından düşürülen Suriye helikopterinden atlayan 3 kişiden ikisinin öldüğünü birinin ise ellerinde rehin bulunduğunu açıkladı.

GİRİŞ 17.09.2013 11:08 GÜNCELLEME 17.09.2013 12:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, sınır ihlali yapan Suriye'ye ait bir helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından ÖSO helikopterin vurulmasından hemen sonra çekilen görüntüler paylaştı.

Pilotların yere inmesiyle birlikte 'Allahuekber' diye bağırmaya başlayan ÖSO mensupları, pilotlara doğru yöneliyor ve hemen ardından arka arkaya silah sesleri duyuluyor.Görüntülerde ayrıca pilotlardan birine ait olduğu iddia edien bir ceset ve kanlı üniforma yer alıyor.

Bu arada enkaz parçalarını toplamayı sürdüren muhalifler  helikopterden 3 kişinin düştüğünü 2' sinin öldüğünü 1 'inin ellerinde rehin bulunduğunu söylediler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    KİMYASALCI , KATLİAMCI ESED e geç kalınmış bir cevap verilşdi.... katil esed şaşırma , sabrımızı taşırma ...!
    Cevapla
  • yolcu46 10 yıl önce Şikayet Et
    yapılanlara canilik diyenler bir düşünün... sizin çocuğunuz kucağınızda gaz bombasından çırpınıp ölse, siz bu hainleri yakaladığınızda ne yaparsınız? özellikle Hasan kardeş cevaplasın lütfen.. ben kendimce cevap vereyim; etlerini lime lime ederim..
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    Hasan yılmaza son dakika. yaralı pilota üzülen hasan pilot yaralanmasa sahra hastanesine varil bombası atacakmış
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    yaralı insan değil Hasan. 2 dk önce Türkiye tarafından vurulmasaydı sivil halkın tepesinden varil bombası atacak çocuk katilleri onlar. İyileştiği zaman çoluk çocuk öldüürp kadına kıza tecavüz edecek vahşiler orda olmak istermiydin hasannnn
    Cevapla
  • Aziz AKBIYIK 10 yıl önce Şikayet Et
    Şuursuzluk. 2,5 yılda savaş insanları ne hale getirdi, şimdi bu karelerde yaşananlara bakıp ancak şunu söyleyebiliriz. "Bunun üzerine bizde her birini günahı sebebiyle yakaladık. Artık onlardan kiminin üzerine bir kasırga gönderdik. İçlerinden kimini de o korkunç ses yakaladı. Onlardan bazısını da yere batırdık. İçlerinden bazısını da suda boğduk. Halbuki Allah onlara zulmediyor değildi; fakat onlar bu isyanlarıyla kendilerine zulmediyorlardı." (ankebut-40)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı