Hamaney ABD'yle görüşmeyi yasakladı

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in ABD ile görüşmeleri yasakladığı bildirildi.

Hamaney ABD'yle görüşmeyi yasakladı
Hamaney ABD'yle görüşmeyi yasakladı
GİRİŞ 07.10.2015 15:39 GÜNCELLEME 07.10.2015 15:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD ile görüşmeleri yasakladığını duyurarak, görüşmelerin İran'a zarar verebilecek "sonsuz dezavantaj" getirdiğini söyledi. ABD'nin görüşmelerle İran'ı etkilemeyi amaçladığını söyleyen Hamaney, İran'da bunu anlamayan "saf insanlar" olduğunu bildirdi.

Hamaney'in "düşmanlar genç insanları etkileyerek siyasi ve dini inançlarını zayıflatıyor" dediği belirtilirken, "kültürel ve dini" işgale karşı mücadelenin gerekli olduğunu öne sürdü. İran'ın dini lideri "düşmanın planlarını engellemenin en etkili yolları" olarak şehitlik ve zorluklara dayanmayı gösterdi.

YORUMLAR 10
  • COMKO 8 yıl önce Şikayet Et
    hamaneymis bir gram ilmi yok bunlarin 10 yil sonrasini gorecekler. ve biz yine muslumanlarin oldurulmesine uzulecegiz ama hakkaten hakkediyoruz zira biz ilmi dusmana vermisiz, yandik yani isimiz cok zor. erdogan da mualesef batililara uyarak buyuk hatanin icine dustu demokrasi imis olan dunyanin neresinde demokrasi var arastirin aslini anlarsiniz ne demek istedigimi......
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    yorumları hep takip ederim Allah(cc) aşkına kim sizi yönlendiriyor böyle sizi birşey yıkmaz ne israil ne abd ne rus ne avrup AMA ŞU İRAN DÜŞMANLIĞINIZ yıkar hepimizi bitirir belkide şer güçlerin en büyük hedefi bu.
    Cevapla
  • Bitmez 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamaney ve Ruhaniden yeni bir iyi-kötü oyunu. Hamaney rol icabı kızar, küser, bağırır; Ruhani el altından ABD ve İsraille cukkaları heybeye doldurur. Artık yemiyoruz bu oyunu.
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    bitmez mağlesefki ali cengiz oyunu acem oyunu roma ve bizans ürünüdürki onlar için söylenmiş ve ülkemiz tamda böyle bir yapının üstünde..islamda ise böyle birşey yok hele hamaney gibi bir din aliminin böyle bir şeye hiçmi hiç ihtiyacı yok yahu hz hüseyinin bilen biri böyle birşeyi yapamaz zaten :)
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Kommunist Rusya ve Kommunist CIN Dogu Türkistan´da bizleri katliam soykirim yapmaktasiniz bide Suriyedeki Türkmenleri mi katliam yapiyorsunuz!? Türkiye Kommunist Partisi Dogu Türkestan Suriye ve Irakdaki Türkmenlerin Hesabini verecek!!! Iran simdi suriye´deki Türkmenleri hedef almaktadir sii Milizler Muhalif Türkmenleri vurmaktadir.
    Cevapla
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Esed 300.000 Suriyeli halkin hesabini verecek ve onun babasi hafiz esed HAMA´da 1982´de 200.000 Müslümani katl/soykirim yapti bunun hesabini vereceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü