Muhaliflerden Hizbullah'la ilgili şok iddia!

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Birleşik Komutanlığı, ''Hizbullah'ın birkaç gün içerisinde Suriye'nin Humus bölgesine 5 bin savaşçı göndereceğini'' ileri sürdü.

Muhaliflerden Hizbullah'la ilgili şok iddia!
Muhaliflerden Hizbullah'la ilgili şok iddia!
GİRİŞ 05.03.2013 23:41 GÜNCELLEME 06.03.2013 00:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Birleşik Komutanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, Suriye'ye yeni bir grup göndermeye hazırlanan Hizbullah'ın geçen pazar günü Bakaa bölgesinde savaşçılara eğitim verdiği iddia edildi.

Açıklamada, Suriye'nın sınır köyleri yakınlarında izleme üssü ve merkezler kuran Hizbullah'ın, yaklaşık üç aydır Cusiye başta olmak üzere bu köylerin birçoğunda etnik temizlik yaptığı, evleri yakılan onlarca aileye bölgeyi terk ettirdiği öne sürüldü.

Lübnan ile gelecekteki ilişkilerin tehlikede olduğuna da değinilen açıklamada, ''Şu anda mesele, sadece Hizbullah ile değil Lübnan devletiyle de ilgili hale geldi. Bu, bölgesel ve uluslararası bir mesele halini aldı. Artık bu çerçevede değerlendireceğiz'' ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Ahmet Güneş 11 yıl önce Şikayet Et
    komedi. bir elli bin dediler bi 5 bin olmuş bir 1 200 dediler son haberlerde de yüzlerce diyor ya hu bu haberlerin bir tane adam gibi kaynağı var mı dürüst olun!esetin yüzbinlerce askeri binlerce rusmalı tankı ve uçağı var diyordunuz beşşar hizbullaha muhtaç mı kaldı şimdi ...
    Cevapla
  • Mehmet Çik 11 yıl önce Şikayet Et
    Savaş Geliyor!! Tam Tam Tam .... İran karıştırdı ortalığı. Pisliğini yaptı. Besledi Hizbullahı senelerdir. Şimdi Hizbullahın müdahalesine Türkiye sessiz kalırsa ne olacak? Muhaliflerin kaybetmesine göz mü yumacak. O zaman yakında Büyük İran Devleti bizi parçalamaya başlar. Bu iş Sunni Şii çatışmasına döndü.
    Cevapla
  • Son Mohikan 11 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah yaa.... lan bu hizbullaha ne oluyor..gidin israile saldırın ne işiniz var Suriyeli direnişçilerle.. bizde Hasan Nasrallahı adam sanıyorduk...irandan farkı yokmuş...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!
İşte gelmiş geçmiş en iyi hiper otomobiller