CHP'den Başbakan Erdoğan'a destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı askerlik süresiyle ilgili düzenlemeye destek verdi.

CHP'den Başbakan Erdoğan'a destek
CHP'den Başbakan Erdoğan'a destek
GİRİŞ 04.10.2013 12:58 GÜNCELLEME 04.10.2013 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konunun teknik bir konu olduğunu belirten Öztrak, "İmkan varsa askerlik süresi kısaltılır." dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Başbakan'ın askerlik süresi ile ilgili açıklamalarını değerlendiren Öztrak, "Askerlik süresinin kısaltılması teknik bir konu. Benim bildiğim kadarıyla kısa askerlik süresinin kısaltılacağını söylememiş de uzun olan o bölümün kısaltılacağını söylemiş. Bunları Genelkurmay inceler, imkan varsa askerlik süresi kısaltılır." diye konuştu.

X,w ve q harflerinin kullanımı ile ilgili yeni düzenlemelerin sorulması üzerine Öztrak şunları söyledi:  "Dün genel başkanımız da açıkladı. Bu ülkede bu harfler kullanılıyor. Tuvalete gittiğiniz zaman wc yazıyor. Show TV'ye baktığınız zaman son harfi w. 'Üç harfle demokrasiyi geliştirdik' yaklaşımını ben baktığım zaman çok da doğru görmüyorum. Bunların hepsi hazırlanış biçimine baktığınız zaman zaten demokratik değil."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Aslında CHPnin desteğine hiç gerek yok ! . hükümet yapacağını kimseyle ortak olmadan yapmalı, gücüde var zaten !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan kesin çözüm için talimatı verdi! Türkiye gündeminden düşecek...
Emekliye "memur" indirimi Resmi Gazete'de