AK Parti ilçe teşkilatında toplu istifa

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar AK parti ilçe teşkilatı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından toplu istifa etme kararı aldı, 2 si belediye encümeni olmak üzere toplam 30 kişi partilerinden istifa etti.

AK Parti ilçe teşkilatında toplu istifa
AK Parti ilçe teşkilatında toplu istifa
GİRİŞ 01.02.2014 12:20 GÜNCELLEME 01.02.2014 12:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlçe başkanı Abdulgani Alkış, konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulundu: Biz buraya hizmet etmeye geldik. Partimizin amaçları ve hedefleri doğrultusunda çalıştık. Bugüne kadar tertemiz geldik, temiz birşekilde gideceğiz. İl teşkilatımıza geçmiş yıllardaki hataya düşmeyelim diye defalarca uyarıda bulunduk ve bize bazı kırıtrlerinin oldugunu söylediler. Gördükki kıriterlerin hiç birine uymayan bir anlayışı hakim kıldılar. Onlara olan inancımız ve ileriye dönük umutlarımız burda sekteye uğradı. Bize siyaset yapma imkanı bırakmadılar. Adil olmayan tercihde bulundular,söyledikleri kırıterler sadece lafta kaldı. Ceylanpınar'a daha iyi hizmet etmek için istifa etmeye karar verdik. 3 yıl boyunca birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Mustafa YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ li olamadıkları anlaşılıyor... gerçekten ak partili olsalardı,ak partinin vizyonunu misyonunu kavrayabilselerdi istifa etmezlerdi..niye istifa ediyorlar kendi belirledikleri(Ki büyük ihtimalle onların kesesine çalışacaktı) Kişi aday gösterilmeyince çark ettiler..hep böyle oluyor maalesef..en azından %90 diyelimde... Sonra ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar ama,son pişmanlık fayda etmeyecek tabii..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti