CHP'de vekillik için sürpriz isimler gündemde!

7 Haziran’dan önce yapılan ön seçim sonuçlarıyla gelen milletvekillerini korumayı düşünen CHP’de vekillik sürpriz isimlere teklif gidecek.

CHP'de vekillik için sürpriz isimler gündemde!
CHP'de vekillik için sürpriz isimler gündemde!
GİRİŞ 29.08.2015 09:08 GÜNCELLEME 29.08.2015 09:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Seçime hazırlanan CHP yönetimi, ön seçimle gelen 86 milletvekilini koruma konusunda ilke kararı alsa da, merkez kontenjanıyla atanan milletvekilleri de dahil olmak üzere vekil seçilemeyen sıralarda yer alan adayları değiştirmek için nabız yokluyor.

EN SÜRPRİZ İSİM MHP'DEN İHRAÇ EDİLEN SİNAN OĞAN

Alınan bilgilere göre, CHP’de Iğdır için, bir süre önce MHP’den ihraç edilen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan’ın ismi geçiyor. Şanlıurfa, Tunceli, Kahramanmaraş, Adıyaman gibi vekil çıkarılamayan kentlerle oy oranını düşüren Gaziantep ve Kocaeli için sıralamalarda değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor. Kulislerde, istifa eden İhsan Özkes’in yerine Murat Karayalçın’ın aday olacağı, tiyatrocu Levent Üzümcü’nün de isminin geçtiği ifade ediliyor. (Milliyet)

YORUMLAR 14
  • türk gücü 8 yıl önce Şikayet Et
    chp kafa yapısını değiştirmezse kıyamete kadar iktidar olamaz inşallah koalisyon yüzü bile görmesin zaten kıyamette ise herkesin işi bitecek
    Cevapla
  • MHP li 8 yıl önce Şikayet Et
    Murat Karayalçın,demokratik güç birliği adı altında hdp ye çok destek oldu eskiden,he Sinan Oğan bey ise iyi bir milliyetçi dir asla davasından vazgeçmez o bahçeli ye kızgın.CHP eski chp değil hdp kankası oy vermeyin bunlara gitsin.
    Cevapla
  • kafkas 8 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi su chp ye oy veren insanları anlayemiyorum.izmir bucadan Gaziemir e gidinceye kadar en az 200 defa araba çukurlar a dusuyor. kimse rahatsiz olmuyormu diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Hami 8 yıl önce Şikayet Et
    Akli olan hic bir muhafazakar insan chp ve şu andaki mhp ye gecmez.
    Cevapla
  • ŞAHİN 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP Mansur Yavaşı kullanıp çöpe attı,şimdi Sinan Oğanı kullanmak istiyor,bunlar herkesi SATILIK sanıyor galiba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası