HDP'li Kürkçü terörist cenazesinde oy istedi

Ertuğrul Kürkçü, İzmir'de cezaevinde hayatını kaybeden PKK'lı teröristin ailesini ziyaret edip HDP'ye oy istedi.

HDP'li Kürkçü terörist cenazesinde oy istedi
HDP'li Kürkçü terörist cenazesinde oy istedi
GİRİŞ 12.10.2015 15:08 GÜNCELLEME 12.10.2015 15:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ve 12 yıldır İzmir Aliağa Şakran Cezaevi'nde hapis yatan Ali Alp, dün rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

HDP'Lİ VEKİL PKK'LININ AİLESİNE DESTEĞE GİTTİ

Cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Alp'e otopsi yapıldı. Otopsinin tamamlanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi. Aileye destek için HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur, partililer ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de adliye binasına gitti.

1 KASIM İÇİN HDP'YE OY İSTEDİ

Kürkçü, "Halklarımızın savaşla mağdur edilmemesi, halklarımızın kurşuna dizilmekten kurtarılması, Ankara'daki gibi katliamların yenilerinin bizi takip etmemesi için Türkiye'nin biran önce bizi bunlara mahkum eden zalim rejimden kurtarılması gerekiyor. Bunu halklarımız yapabilir. Bir yurttaşın en medeni hakkını 1 Kasım'da kullanmasını sağlamalıyız. İktidarda olanlara karşı oy kullanmak bir haktır, bu ölümlerin cezası iktidarda olanların iktidardan indirilmesidir. Onları iktidarsız bırakmamız gerekiyor, böylelikle bir çözüm olabilir." dedi.

YORUMLAR 12
  • adige 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin bayrağı varken o pis bezi bayrak yapan bu satılmışlar bu ülkenin havasını suyunu hak etmiyor resmen yiyip içip aziyorlar allah cezalarını verir birgün...
    Cevapla
  • KARDEŞİM 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürkçü gibi dinozor beyinlerin tek bildiği oy devşirebilmek. O sebeple cenazede de oy ister, bomba patlatır sonra da oy ister. Bu herife sormak lazım bugüne kadar bu ülke için olumlu tek bir çalışman var mı?
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kendi arkadaşlarını satan derin devletin (güneydeki çok sevdikleri ülkenin) ajanıdır. Azıcık 80 öncesini araştırın ne olduğunu anlarsınız. Bunu alan parti külliyen yalan ve ajan doludur.
    Cevapla
  • deli 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan bari cenazede yapma baraj kokusu sardı
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapma ya ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor