Bahçeli'den sert sözler: Ne idüğü belirsiz adam

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ‘MHP’nin karıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Ne idüğü belirsiz adamın sözleriyle görevimi bırakmam’ dedi.

Bahçeli'den sert sözler: Ne idüğü belirsiz adam
Bahçeli'den sert sözler: Ne idüğü belirsiz adam
GİRİŞ 11.11.2015 08:20 GÜNCELLEME 11.11.2015 08:23
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün gerçekleştirilen Başkanlık Divanı toplantısında muhalif hareketleri yakından izlediklerini ve gelişmelere bakıp ona göre adım atacaklarını belirtti. 
 
Bahçeli, Çanakkale Zaferi’nin kutlandığı 18 Mart 2018’de toplanacağını açıkladığı kongrenin ‘zafer kurultayı’ olacağını vurgularken, şu değerlendirmede bulundu:


“Neler yaptıklarını izliyoruz, bize bilgisi de geliyor. Bakıp göreceğiz, hele bir toz bulutu kalksın, resimler bir netleşsin istiyoruz. MHP’nin karıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Ülkücü iradeyle geldim, gönderecek olan ülkücü iradedir. Arkasına baktığımızda Türk düşmanı olan, MHP’ye husumet besleyen üç beş köşe yazarı, neidüğü belirsiz adamın sözleriyle görevimi bırakmam. MHP’nin içini karıştırmaya dönük, masa başında uydurma söylentiler yazılıyor. Bu çok çirkin ve ayıp. Seçimin bir değerlendirmesini yapacağız. MYK’mızı, il başkanlarımızı toplayacağız. Bir çalışma yapıyoruz. Sonucunda hangi koşullarda seçime gidildi, ne oldu, millet iradesi nasıl manipüle edilde hepsini görme fırsatımız olacak.”

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 35
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    partiyi bitirdin,bundan daha kötüsü olmaz zaten..git artık..
    Cevapla
  • H.O. 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP'nin karıştırılmasına müsade etmeyeceğiz demiş. Yani partinin şu anki hali, en sağlam en karışmamış hali demek istiyor galiba.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    artik baraj alti kalir mhp bahceli oldugu surece batisa devam
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeteeeer giiiiiit.....
    Cevapla
  • Halil Koçkar 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye kızıyorsun ki, sen hocasın sınavdan kırık not alan öğrencin sana kızıyor mu? O zaman senin de millete kızmaya hakkın yok otur dersine çalış veya okulu bırak git. Yapacak binlerce ülkücü bulunur. Çok kızgınmış vay canım benim bi de bu çıktı, millet senin kızgınlığını tanır mı be aklını başına topla ağzından çıkanı kulağın duysun kendini milletin üstünde gören bir lakırtı içerisinde yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
Yıldızların altında tarihi yolculuk