Bahçeli: O müdür hemen görevden alınsın

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in öldürülen PKK'lılarla ilgili sözlerine MHP lideri Bahçeli, ateş püskürdü.

Bahçeli: O müdür hemen görevden alınsın
Bahçeli: O müdür hemen görevden alınsın
GİRİŞ 09.10.2012 11:53 GÜNCELLEME 09.10.2012 13:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirerek, Emniyet Müdürü'nün istifasını istedi. Bahçeli, “Mademki teröristlere ağlamayan insan değildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır” dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Dağda ölen teröristlere ağlamıyorsanız insan değilsiniz” sözlerini sert bir dille eleştirdi.

“Mademki teröristlere ağlamayan insan değildir, o halde bu salonda insan da bulunmamaktadır” diyen Bahçeli, “Şehit anaları, şehit babaları ve Türk milleti bu bakışa göre insan değildir. Böylesi bir insanlık bize uzak dursun, bu insanlık tanımı bize yabancı olsun. Merak buyurmayınız, Allah'a şükürler olsun ki, biz bugünlerde sürüsüne bereket olan bu şahısların anladığı gibi insan olmayız ve olmayacağız. Sormak isterim ki, bu şuursuz polis müdürü kendisini ve ne zannetmektedir? Elinde PKK patentli insanlığı ölçüm cihazı mı vardır? Kimin insan olup olmadığını hangi vasıf ve yetkiyle dile getirmektedir? Emniyet mensuplarımızın kanına giren canilere ağlamayanları insan olmamakla itham eden bir insanlık fukarası kime yaranmaya ve kimlere mesaj vermeye çalışmaktadır? Böylesi rezil düşüncelerle şeref ve şehit yuvası olan Türk Polis Teşkilatı'nda, bundan böyle nasıl görev yapmayı düşünmektedir? Herhalde Diyarbakır Polis Müdürü'nün kararnamesini Kandil ve İmralı müştereken imzalamış ve kahraman polislerimizin arasına sızdırmıştır. İnsanlığı bu kadar ucuzlatıldığı ve satılık bir meta haline getirildiği her halde rastlanır bir şey değildir. Bu şahsiyet Türk Polisini mi? temsil etmektedir, yoksa Kandil'in bir piyonu mudur? İçişleri Bakanı nerede, Başbakan neden sessizdir? Dün konuyla ilgili şahsi düşüncelerini beyan ederken söz konusu polis müdürünü takdirle karşılandığını pervasızca dile getiren ağlamadan sorumlu başbakan yardımcısı yine kendisinden beklendiği gibi hareket etmiştir.

Meğerse gurup toplantılarında, değişik platform ve ortamlarda gözyaşlarını dökerken aklına PKK'lı caniler geliyormuş kimsenin bundan haberi olmamıştır. Kendisini tutamayarak iki göz iki çeşme ağlayan sulu göz başbakan yardımcısı PKK'nın ağıt kadrosuna gönüllü olarak girdiğini böylelikle itiraf etmiş durumdadır. Merak etmeyiniz ki, teröristlere ağlamayanlara insan demeyen blokta yer alan bu siyaset üslubuna AK Parti hükümeti katılmak mıdır? Bu kepazeliğine onay vermekte midir?”

İnsanlığın bu kadar basit ve kof bir değer ise her onurlu Türk vatandaşının böylesi bir insanlığı bedduayla anacaklarını söyleyen Bahçeli, “Üstelik bir polis müdürü, ‘İnsan katleden canavarlaşmış bir teröristi de entegre edemiyorsanız devlet değilsiniz' diyerek küstahlıkta tez yazmıştır. O zaman bizatihi kendisi böylesi bir devlete görev almayacak ve hemen istifa edecektir” dedi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü'nün istifa etmediği takdirde devletten aldığı paranın kendisine haram lokma olacağını ve boğazına duracağını ifade eden Bahçeli, “Teröristi içi ezilen, ama şehitlerimizi hatırlamaktan bihaber olan bu içimizdeki PKK uzantısı görevinden süratle alınmalıdır” diyerek, Türk Polis Teşkilatı'nın da düşüncelerinin bu yönde olduğunu söyledi.

YORUMLAR 13
  • Murat BÖÇKÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    okulları yakan öğretmeni yaralayan kaçıran veya öldüren teröriste hem ağlarım hem savaşırım... terörist için ağlanırmı? eve ağlanır ama bunu mhp anlayamaz.. mhp ben ağlamam der.. çümkü düz taban bir siyaset partisidir mhp.. ama vicdan sahibi bir akpartili olarak ben ağlarım.. hem ağlarım hemde aslanlar gibi savaşırım.. ama siz benim ağlamamı anlayacak erdeme sahip olamazsınız..
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    o müdür istifa etmeli.. o müdür onurluca bir davranış göstererek derhal görevinden istifa etmelidir. o müdürün artık emniyet müdürü olarak görev yapmasının imkan ve ihtimali kalmamıştır. hiç bir polis memuru veya amiri öyle bir müdürün altında çalışmak istemez.
    Cevapla
  • mehmet karaca 11 yıl önce Şikayet Et
    vah bahçeli vah.... bu bahçeli hep aynı assın kessin kelle koparsın bıraksan tavuk yakalayıp kesemez.... yazık türkiyenin gelişdiğini değişdiğini göremiyo emniyet müdürü bir tahlil yapmışdır çünkü orada halkla yaşayacak olan teröristin malzemesini elinden alacak o dur sinek peşinde koşmaktansa bataklığın kuruması lazım demişdir adam ve vicdani konuşmuşdur öldürmekten lezzet alırsanız canisinizdir yoksa vazifesinide bilir kendiside terörist gördüğünde gereğini yapar...
    Cevapla
  • hacı murat 11 yıl önce Şikayet Et
    okulları yakan öğretmeni kaçıran terörist için neden ağlayayım...... eli kana bulaşmamış birisi için ağlanır ama.... okul yakmış, öğretmeni kaçırmış, kendi halkını tehdit etmiş elinden malını parasını almış birisi için varsın emniyet müdürü ağlasın. ben ağlamıyorum. emniyet müdürü ağlama meselesini ölen polis memurunun hanımına sorsun bakalım nasıl bir cevap alacak. dağda ölenler sebepsiz yere ölmüyorlar. toplumun huzurunu bozdukları için cana kıydıkları için ölüyorlar yani kısasa kısas böyle bir neden için neden ağlayayım. bırakın silahı diyoruz olmuyor, açılım diyoruz olmuyor başka ne yapmamız gerekiyor. emniyet müdürü kendi adına konuşmuş olabilir ama benim şehit düşen polis kardeşim için konuşmuş olamaz. o adamın söylemesi gereken söz. bu arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacak olması gerekirdi. kınıyorum ve ALLAHa havale ediyorum.
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    herkes sevdiğine sarılsın. biz vatanı uğruna şehit olanları ve vatanını savunanları seviyoruz...onlar için ağlarız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'AK Parti çoğunluktayken yapamıyorduk' diyerek duyurdular! İBB'den özelleştirme kararı
Şenol Güneş'i resmen duyurdular! İmza an meselesi