Erdoğan'dan o emniyet müdürüne cevap!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Dağda ölen teröristler için ağlamıyorsanız insan değilsiniz' diyen Diyarbakır Emniyet Müdürü'ne tepki gösterdi.

GİRİŞ 09.10.2012 12:29 GÜNCELLEME 09.10.2012 15:18
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Recep Güven'in  ''Dağda ölen teröristlere ağlamıyorsanız insan değilsiniz'' sözleri üzerine, ''Biz hiçbir eli silahlı katille ağlamadık ağlamayacağız da. Biz birilerini memnun etmek için hoşgörülü konuşmayacağız. Bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın. Evlatlarımızı ketleden teröristler için ağlamayız...'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 55
  • avarel 11 yıl önce Şikayet Et
    emniyet müdürünün söylediği.... ...aslında başbakanın da düşündüğüdür lakin siyaset bu,başbakan o sözün toplumdaki yankısını test ettrimiş ve kendisine gelen rapor çercevesinde bir söylem kullanmıştır..bu genel bir yöntem, topluma zarf atarsınız,geri iletilere bakarsınız,devam edersiniz ya da vazgeçersiniz..
    Cevapla
  • MURAT UGUŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın müdürüm bu mileti zorda bıraktınız. ortaya bir turnusol kağıdı atıp buyun insanlık testi dediniz. şimdi sırasımıydı ne güzel asıp kesiyorduk bize insanlıktan çıktığımızı söylemenin sırası mıydı? o koltuklarda alışkın değiliz sizin gibi insan görmeye.
    Cevapla
  • fatih DEMİR 11 yıl önce Şikayet Et
    kurbanlık emniyet müdürü..... gel vatandaş geeell..
    Cevapla
  • huseyin kose 11 yıl önce Şikayet Et
    emniyet müdürü. kendi emniyetini sağlamak derdinde galiba. halka sempatik görüneyim derken sarfettiği sözler yüzünden zor durumda kaldı. sen dağdakine ağla, kafana sıkarlarsa onlar sana ağlamaz.
    Cevapla
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    anladıysam ne olayım. başbakanımız ne diyor... yardımcısı bülent arınç ne---- başbakanımız eleştiriyo,yardımcısı takdir ettim diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Sorumluluğu üstüme alıyorum
Son dakika duyuruldu: 13 kamu görevlisine soruşturma!