Sinan Oğan: BBP MHP'ye katılacak

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, "MHP'ye çok ciddi katılımlar olacaktır" dedi.

Sinan Oğan: BBP MHP'ye katılacak
Sinan Oğan: BBP MHP'ye katılacak
GİRİŞ 18.04.2016 11:30 GÜNCELLEME 18.04.2016 11:33
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Oğan, Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği tarafından Lahey'de  düzenlenen "Türk Dünyası Nevruz Şenliği"ne katıldı.

"MHP'YE ÇOK CİDDİ KATILIMLAR OLACAKTIR"

Sinan Oğan, genç ve dinamik bir yönetimin işbaşına gelmesiyle siyasete  mesafeli duran veya siyasette kendisine uygun bir mecra bulamayan insanların  MHP'ye katılacağını vurguladı.

"MHP'ye çok ciddi katılımlar olacaktır" diyen Oğan,  "Başta Büyük  Birlik Partisi olmak üzere birleşmeler olacaktır. Türkiye'de ismen çok  tanıdığınız, çok bildiğiniz isimler MHP'ye katılmak için bizden haber  beklemektedirler. İnşallah kurultayımızı yaptığımızda göreceksiniz peş peşe flaş  isimler MHP saflarına katılacaklardır." ifadelerini kullandı.

Oğan, "Genel başkan seçilirseniz BBP kesin olarak MHP'ye katılacak  mı?" sorusuna "Biz davet edeceğiz ve inanıyorum ki onlar da davete icabet  edecekler. Şimdi ayrı bir kurumsal kimlik, elbette şu an bir şey demek o kurumsal  kimliğe saygısızlık olur. Biz görüşüyoruz, arkadaşlarımız, hep iyi  arkadaşlarımız. Aynı kökten geliyoruz, taban da bunu istiyor zaten. Dolayısıyla  biz davet edeceğiz, onun sözünü veriyorum ve inancımı ifade ediyorum ki onlar da  bu davete icabet edecekler. Sadece onlar değil, çok sayıda başka siyasi figürler  de ve siyasi organizasyonlar da…" şeklinde cevap verdi.

Avrupa'daki Türklerle ilgili farklı projeleri olduğunu da belirten  Oğan, MHP'de yönetime geldikleri zaman Avrupa Türklerinden sorumlu bir genel  başkan yardımcılığı ihdas edeceklerini kaydetti.

YORUMLAR 57
  • ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    fetöyüde davet et size yakışır
    Cevapla
  • uc tug sancak 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Sinan Ogani destekliyoruz...
    Cevapla
  • cosmos 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocalarından öyle talimat gelmiştir.şaşırdım mı hayır çok normal fetö ye hizmet ettiklerini kendi elleriyle ifşa edecekler neyin özürlüler milleti aptal sanıyorlar iddia ediyorum devlet bahçeli gitsin bunlar barajı dahi göremeyecekler..
    Cevapla
  • rest 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence de katılsınlar ve ortalık bi temizlensin ne olduğunuz ortaya çıksın. Gücünüzü birleştirin de boyunuzu görelim. Büyük Türkiye Partisi ve diğerleri.
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    buda gösteriyorki devlet beyin paleleciler partiyi ele geçirmeye calışıyor çünki bbp zaten parelelin elinde mustafa teswteci zaten parelwlci bunu bilmeyen kalmadı bbp muhsin başkandan sonra zaten pelelin eline gçti bbp agır topları bir zamanlar mhp nin ülkücüleri gibi terkettler partiyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu