Liselerde yaşanan provokatif eylemlere sert tepki

AK Parti MKYK üyesi Zeynep Alkış, liselerde yaşanan provokatif eylemlere tepki gösterdi.

Liselerde yaşanan provokatif eylemlere sert tepki
Liselerde yaşanan provokatif eylemlere sert tepki
GİRİŞ 15.06.2016 03:27 GÜNCELLEME 15.06.2016 03:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında Alkış, “Liselileri provoke etmek isteyenler; kaos üzerinden çocukların eğitim hakkının önüne set çekmeye çalışıyor. Hedeflerine ulaşamayacaklar” dedi.

“Gençlere bilim, kültür, sanat ve teknoloji yerine, sokağı işaret edenler ve vandalizmi önerenler geleceğimizi hedef alıyorlar” diyen Zeynep Alkış, “Liselileri provoke etmek isteyenler; kaos üzerinden çocukların eğitim hakkının önüne set çekmeye çalışıyor. Hedeflerine ulaşamayacaklar. Okullarımızı kendi vesayetçi, ideolojik hedefleri doğrultusunda stabilize etme gayretinde olan jakoben anlayışlara izin verilmeyecektir. Sosyolojiyi ideolojik temelde yeniden inşa etmek isteyenlere, en başta da aileler izin vermeyecektir. Örtülü mühendisliğe çocuklarımızı alet edemeyecekler” diye konuştu. 

YORUMLAR 12
  • ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    sorumlusu chp.............
    Cevapla
  • tekin 7 yıl önce Şikayet Et
    Birileri Türkiye'nin gelişiminden rahatsız.Kaşıyorlar.
    Cevapla
  • ben 7 yıl önce Şikayet Et
    çağdaş eğitim herkesin hakkı.bir ülkede bir öğrenci matematik ve ingilizce öğrenemiyorsa , mutsuzsa ve eğitim sistemi allak bullak edilmişse kim tepki gösterecek pazarcı esnafımı...4+4+4 de iflas etti habire ismi değiştirilerek aynı formül uygulanmakta...öğrencilerin sesine kulak veriniz empati kurunuz. öküzün altında buzağı aramayınız,çocuklar geleceğimizdir.
    Cevapla
  • Hakim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bravo
    Cevapla
  • abd 7 yıl önce Şikayet Et
    incirlik kapansın
    Cevapla
  • pirana61 7 yıl önce Şikayet Et
    bu tip eyleme hangi öğrenci katılmış ise bir daha eğitim almamak üzere okuldan atılsın bakalım bu ülkede eğitim hakkı gidince bu tip eylemlere kalkışabileceklermi ve bunların arkalarında hangi öğretmenler varsa tespit edilip işten atısınlar aslında çok basit bu öğrencileri sorguya alacaksın arkasında kim varsa zaten çıkar onlarıda vatandaşlıktan atacaksın bir daha bu ülke onlar için hayal olacak terbiyesizler sizin işiniz okumak siyaset değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?