Bülent Turan'dan HDP'li vekili zora sokan soru!

HDP İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan operasyondan fotoğraf paylaşan HDP'li Garo Paylan'a AK Partili Bülent Turan kapak gibi bir soru sordu.

Bülent Turan'dan HDP'li vekili zora sokan soru!
Bülent Turan'dan HDP'li vekili zora sokan soru!
GİRİŞ 12.12.2016 11:52 GÜNCELLEME 12.12.2016 11:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yürütülen bir soruşturma kapsamında alınan gözaltı ve arama kararı doğrultusunda HDP'nin İstanbul İl Başkanlığı ile bazı adreslerde arama yaptı. Operasyonda, aralarında HDP İstanbul İl Başkanı Aysel Güzel'in de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. 

HDP Kars Milletvekili ve parti sözcüsü Ayhan Bilgen ve HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan ise, polislerin operasyon anında duvara yazdıkları ayyıldızlı "Geldik yoktunuz" notunu Twitter'dan paylaşarak, "HDP İstanbul İl Başkanlığı "emniyet" güçlerince bu hale getirildi" dedi.

HDP'li vekillerin bu paylaşımına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, zora sokan bir soruyla yanıt verdi. Turan, Beşiktaş'taki hain saldırı sonrası alçakça tweet atan HDP'li Berfin Kadem'in Garo Paylan'la çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Tanıyor musun Garo Paylan?" diye sordu.

Beşiktaş'taki PKK'nın bombalı saldırısında şehit düşen polisler için Twitter'dan "Çevik kuvvete olmuş, oh olsun size"şeklinde paylaşımda bulunan kişinin HDP'li Garo Paylan'la çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı. Berfin Kadem'in fotoğrafın altına da, "Dünyanın en tatlı vekili" yazdığı görüldü.

BÜLENT TURAN'A CEVAP VERDİ

AK Partili Turan'ın köşeye sıkıştıran sorusuna oldukça sinirlenen Garo Paylan ise, "Trol vekil!" dedi.

YORUMLAR 5
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu dönemde amaçları zaten Bizim devletimizi engellemek.Çünkü onların hiçbir zaman DEVLETLERİ YOKTU.Sakin olalım Arkadaşlar.Taş yerinde ağırdır.
    Cevapla
  • mahir 7 yıl önce Şikayet Et
    hain garo asıl vatanına defol.
    Cevapla
  • kiowa 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bunların hepsinin hapise atacaksın, hdpkk olamalrı ceza için bile tek başına yeterli...
    Cevapla
  • Enigma 7 yıl önce Şikayet Et
    Sırtınızı dayadığınız arka bahçenize girildi. Evinize girildi. Şimdi düşün ? Terör ağzı yapan herkesin canı çıksın. Vatandaşlıktanda Çıkarılsın.....!!!!
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bu terör sevicileri hep böyle işlerine gelmedi mi lafı nasıl kıvırırız, hangi bahaneyi ileri süreriz diye ıkınıp duruyorlar. bunları millet bir köşeye yazdı zamanı geldiğinde hesap sorulacak. o besleme teröristleri barındıran, destek verenler adalet önüne mutlaka çıkacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi