HDP'de çatlak: Demirtaş'ın kardeşi ile kavga etti!

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş, sosyal medya hesabından HDP'nin grup başkanvekilleri ile ilgili eleştiri twiti attı. Demirtaş'ın twitine HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan'dan, "Selo can duysa sana hadi oradan zevzek demez mi?" yanıtı gelince ortalık karıştı.

HDP'de çatlak: Demirtaş'ın kardeşi ile kavga etti!
HDP'de çatlak: Demirtaş'ın kardeşi ile kavga etti!
GİRİŞ 25.10.2019 08:58 GÜNCELLEME 25.10.2019 08:58
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

HDP'nin yaklaşık 3 yıldır Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş, sosyal medya hesabından HDP'nin grup başkanvekilleri ile ilgili eleştiri twiti attı.

 

Süleyman Demirtaş'ın twitine HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan yanıt verdi.

Kurtalan, twitinde "Eleştiri adı altında, bize küfür ettirmek, dost gibi görünenlerde moda oldu. Sevgili Selo can duysa sana hadi oradan zevzek demez mi?" ifadelerini kullandı.

 

HDP'nin tutuklu bulunan eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Süleyman Demirtaş, sosyal medya hesabından, "Tarihi ve kritik bu dönemde şuan HDP grup başkanvekilinin kim olduğunu google bakmadan bilen ilk on kişiye yemek ısmarlayabilirim. Belki ısmarlarım yani, benle vicdanım artık" şeklinde paylaşım yaptı.

"SANA ZEVZEK DEMEZ Mİ"

Kardeş Demirtaş'ın mesajı üzerine HDP'nin grup başkanvekillerinden biri olan Fatma Kurtulan, twite yanıt vererek, "Sende biliyorsun ki Google baktığında onur, başeğmeyen, demokrasi, barış sevdalıları yazar Süleyman kardeşim. Eleştiri adı altında, bize küfür ettirmek, dost gibi görünenlerde moda oldu. Sevgili Selo can duysa sana hadi oradan zevzek demez mi?" dedi.

YORUMLAR 38
  • ragıp 4 yıl önce Şikayet Et
    selo canlar birbirine düşsün , beter olsun hainler...
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröristler, Teröristi millete sevdirmek için masal kahramanı gibi isim koymuşlar, Selo canmış, papuçumun selo canı.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep liler bak onurdan bahsediyor, sizde bir parça onur .namus kırıntısı varsa diyarbakır annelerinin çocuklarını geri verirsiniz.
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu itler kendi aralarındaki birbirini yemeleri niçin KÜERTÇE değil TÜRKÇE yaparlar ? Anlayana aşk olsun.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçek kürt değiller, onlar için propagandaları önemli olan. Öyle olsa kürtçeyi yasaklatan chpyle ittifak olurlar mıydı? Bunların bir kısmı ermeni soyundandır ama kendileri soysuzdurlar,dinsizdirler.
    Cevapla
  • Ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kan emiciler gün gelecek birbirlerini yiyecek Allah.ımdan umarım en kısa zamanda allah.ın gazabına yavaş yavaş yaklaşıyorum.bunların kesinlikle kürtlükle ilgi yoktur bunların zebaniden farkları yoktur allah bu tür kan emicilerin kökünü yok etsin tek dilegim budur. Bu selo dedikleri kişi. Onu herkes bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler