Bakan Koca Twitter'dan uyardı: Sakın ihmal etmeyin

Son dakika gelen habere göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından bugün saat 12.00-18.00 arası sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü vatandaşlar için uyarılarda bulundu.

Bakan Koca Twitter'dan uyardı: Sakın ihmal etmeyin
Bakan Koca Twitter'dan uyardı: Sakın ihmal etmeyin
GİRİŞ 17.05.2020 10:54 GÜNCELLEME 17.05.2020 10:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmasına dakikalar kala sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı. Koca yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Koronavirüse karşı başarımızda, 65 YAŞ ÜSTÜ OLARAK, evde kaldığınız günlerin rolü büyük. Çıkıp, biraz soluklanmak hakkınız. Bugün saat 12.00-18.00 arası sokaklar sizin. Kendinizi korumak için MASKE takmayı sakın ihmal etmeyin. Ve 1,5 m SOSYAL MESAFE kuralına mutlaka uyun.

 

 

YORUMLAR 4
  • ihv 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav. Avm lere tıkılacakkadar sorunsuz olan vürüs püfür püfür esen sahilde neden tehlikeli oluyor bir mantıklı açıklama yaparmısınız
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz yufka yürekli dev adam. Allah seninle olsun.
    Cevapla
  • Baltacı Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Cerrahpaşa tıp fakültesi bu sene mezun olacak intern doktorlara neden onlşne eğitimi acımıyor diper fakültelerin hepsi açtı.neden Türkiye nin yüzde 60 koronavirüs hastası olan istanbul a Cerrahpaşa intern doktor ları çağırıyor hasta etnek içinmi.sesimizi duyun bakanım
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    20 Mayısta Çocuklar içinde biraz geç bir saat belirlenmesi lazım.11-15 arası günün en sıcak saatleri.Bu sıcakta ne yapacak çocuklar ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Güneş'te olağanüstü patlama! Dünyada 19 yıl sonra bir ilk! Tüm geceyi aydınlattı
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri