Bayram Şenocak'tan CHP'li Özel'e sert tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel’e tepki gösterdi. “Baskı, yasak, darbe ve faşizm denince akla CHP gelir. Bu ülkede demokrasi CHP’ye rağmen kazanılandır!”

Bayram Şenocak'tan CHP'li Özel'e sert tepki
Bayram Şenocak'tan CHP'li Özel'e sert tepki
GİRİŞ 24.11.2020 15:15 GÜNCELLEME 24.11.2020 15:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak; CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'e tepki gösterdi. Şenocak, "Baskı, yasak, darbe ve faşizm denince akla CHP gelir. Bu ülkede demokrasi CHP'ye rağmen kazanılandır!" ifadelerini kullandı.

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ı eleştirdi ve "İlçe başkan adaylarının bile genel başkanca belirlendiği, bunu gururla duyuran ve göstermelik kongrelerle birbirini ve milleti kandıran bir parti. Parti içi demokrasisi bu halde olanların, Türkiye demokrasisine verebilecekleri hiçbir şey olamaz!" iddiasında bulundu.

ŞENOCAK: "DEMOKRASİYİ ATATÜRK DİYEMEYEN İL BAŞKANINIZDAN, VEKİLLERE TV YASAĞI KOYAN GENEL MERKEZİNİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ"

 

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Özgür Özel'in söz konusu iddialarına cevap verdi ve "Demokrasiyi kasetle gelip kahve içerek darbe izleyen genel başkanınızdan, Atatürk diyemeyen il başkanınızdan, vekillere TV yasağı koyan genel merkezinizden öğrenecek değiliz. Baskı, yasak, darbe ve faşizm denince akla CHP gelir. Bu ülkede demokrasi CHP'ye rağmen kazanılandır!" dedi.

YORUMLAR 19
  • 1954 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nin faşist yağmacı bir parti olduğu iktidar koltuğuna oturduğunda hemen sisteme yansır .bunu daha önce gördük . chp nin çok sevdiği düzen baas çı cumhuriyet düzeni yani askeri cumhuriyet .. yani esed düzeni , kuzey kore düzeni . o yüzden chp onları sever .onu da her darbe sonrasında yaşadık . demokrasi 10 yıllığına rafa kaldırılır .bütün sendikalar ,dernekler ,odalar daha neler neler alayı kapanır tekrar açılmaları 10 yıl sürer . gençler bilsinler .
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Cuuuk oturmuş.
    Cevapla
  • RASİM 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayram Şenocak yanına çekmeye çalışmış ,ama nafile....
    Cevapla
  • T.C 3 yıl önce Şikayet Et
    ooffffff, çooook güzel KAPAK olmuş bee
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen chp liler artık ATATÜRK demeye korkuyorlar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!