AK Partili Aydemir: Kılıçdaroğlu utanıyor, adaylığını açıklayamıyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun utandığını ve adaylığını açıklayamadığını söyledi.

AK Partili Aydemir: Kılıçdaroğlu utanıyor, adaylığını açıklayamıyor
AK Partili Aydemir: Kılıçdaroğlu utanıyor, adaylığını açıklayamıyor
GİRİŞ 25.10.2022 14:18 GÜNCELLEME 25.10.2022 14:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meslek örgütlerine dönük mutlaka bir düzenleme yapılması gerektiğini söyledi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türk Tabipleri Birliği Başkanı'nın "Türk vatandaşlığından çıkarılması"na yönelik sözlerini hatırlattı.

Aydemir, "Bir müeyyide, bir yaptırım olmalı ki bir daha böyle bir edepsizliğe kimse yeltenmesin. Açıkça orduyu suçluyor. Sayın Bahçeli çok yerinde bir ifade kullanıyor. Yerinde teklifte bulunuyor." dedi.

"Meslek örgütlerine dönük mutlaka ama mutlaka bir düzenlemenin yapılması lazım." ifadesini kullanan Aydemir, "Doğrusu da budur zaten. Orayı ele geçiriyorlar, orada mesleğe dönük, temsil ettiklerine dönük bir gayretleri yok." diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU UTANIYOR, ADAYLIĞINI AÇIKLAYAMIYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda çağrıda da bulunan Aydemir, "Kılıçdaroğlu utanıyor, adaylığını açıklayamıyor. Bizden sonra en çok oyu alan partinin lideri sensin. Çıkacaksın ve 'Ben adayım.' diyeceksin. Demiyorsan 'Benden de CHP'den de bir şey olmaz.' anlamına gelir." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Necip Fazıl sözü '' Utanmadan utanacak nesil geleçek '' bunlar 15 Temmuz a tiyatro derken utadımı , fetöye hdp ye destek verirken utandı mı ? Hamburgerden onay gelirse aday olur
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    utanma kim o kim? Edepli insan utanır.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    TTB'nin açıklamaları hakkında muhalefet partileri liderlerinin görüşü sorulmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı