Kabaktepe'den dikkat çeken 'anket' açıklaması!

Seçimlere ilişkin konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, "Cumhur İttifakı’nın ilk turda işi bitireceğini düşünüyoruz. Anketlere baktığımızda yüzde 5’lik bir kararsız kitle var. Seçimin sonucunu bu kesim belirleyecek" dedi.

GİRİŞ 08.12.2022 06:49 GÜNCELLEME 08.12.2022 09:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İhlas Medya’ya ziyarette bulundu. Kabaktepe, ziyarette seçim hazırlıklarına dair bilgiler aktardı.

"PARTİMİZİN 2023 İÇİN BİR ENDİŞESİ YOK"

“Ocak ayı itibarıyla seçim atmosferine tam anlamıyla gireceğiz” diyen Kabaktepe şunları söyledi:

"Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İstanbul’umuzun her köşesinde vatandaşlarımızın yanındayız. Seçim yarışında ibre bizim lehimize. Yukarı yönlü bir hava yakalamış durumdayız. Partimizin 2023 için bir endişesi yok. Cumhur İttifakı’nın ilk turda işi bitireceğini düşünüyoruz. Kararsızların oranı düştü. Anketlere baktığımız zaman yüzde 5’lik bir kararsız kitle var. Seçimin sonucunu bu kesim belirleyecek. Tabii bu süreçte rakiplerin ne yapacağına bakmak lazım. Altılı Masa birden çok adayla çıkabilir. Bu da bizim lehimize işler."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Yusuf yurttaer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim kazanırsa kazansın HDP nın oyu olmadan meclisten hiç yasa çıkmayacak sonuç cıkacak
    Cevapla
  • İsa 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt Konusunda İstenilen karar çıkmasın O zaman Seçimi kim kazanır bilinmez Herkes kendi çıkarını düşünüyor bizde Eyt liler olarak kendi çıkarımızı düşüneceğiz artık buda böyle biline
    Cevapla
  • Mustafa Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt li kardeş önce vatan vatanın sıkıntıya düşerse seni eyt kurtarmaz
    Cevapla
  • İsimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Alacağız kazanan cumhurittifakı inşallah
    Cevapla
  • Yörükoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    seçim cepte değil. Bu kadar hainin içinde, milli duruş içinde olanların yek vücut olması lazım.
    Cevapla
  • Ergun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye oyunuzu istediğimiz olursa veririz olmazsa vermeyiz bu nasıl mantık herkes kendince çıkarına uygun bir şey yapılmazsa oy vermem sonra oy verecek bir vatan bulamasınız hükümet şimdiden sizlerin beşikdeki çocuklarınıda emekli etsin her ay sizlere 20000€ avro versin gönlünüz kısa süreliğine olur sonra daha fazlası bunu sonu yok bir insanı en değerli tercübeli yaşı 40-55 aralığıdır üretin devletimize katkı sağlayın gençleri tercübelerinizden yararlansın nesil yetişsin indanın gözündoymazsa hep aç kalırmış almanyada emeklilik 67 yaş türkiye emekli cenneti Allaha şükredin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler alev aldı! 200 dakikada 3. golünü attı!
96 yaşındaki anne ömrünü engelli oğullarına adadı: 60 yıldır bebek gibi bakıyor