Yeni aday açıklaması! CHP'lilerin gönlünden geçen isim...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin, "Hiç kuşkusuz CHP'nin her bir üyesi, CHP'ye oy veren herkesin gönlünden geçen aday Kemal Kılıçdaroğlu'dur." dedi.

Yeni aday açıklaması! CHP'lilerin gönlünden geçen isim...
Yeni aday açıklaması! CHP'lilerin gönlünden geçen isim...
GİRİŞ 04.02.2023 19:25 GÜNCELLEME 04.02.2023 19:25
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Ağbaba, partisinin Malatya il teşkilatının yeni yönetiminin Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, altılı masanın kurulmasında büyük emeği olduğunu belirten Ağbaba, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu'nun altılı masaya karşı sorumluluğu bulunuyor. Bizim de altılı masaya karşı sorumluluğumuz var. Altılı masanın da Genel Başkanımızın da Türkiye'ye karşı sorumluluğu var. O dikkatle hareket ediyoruz. Altılı masanın bir iktidar mücadelesinden önce, kimin cumhurbaşkanı olacağından önce, bu topluma, Türkiye'de yaşayan yoksullaşmış, geleceği yurt dışında arayan tüm kesimlere karşı borcu ve sorumluluğu var. Umarım 13 Şubat'tan sonra bu sorumluluğu yerine getirir. Karar altılı masanındır, biz de bu iradeye saygı duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hiç kuşkusuz CHP'nin her bir üyesi, CHP'ye oy veren herkesin gönlünden geçen aday Kemal Kılıçdaroğlu'dur."


 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Cemal 1 yıl önce Şikayet Et
    He veli millet can derdinde sende oy derdinde utan biraz
    Cevapla
  • Ali samsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Kukla cumhurbaşkanı seçip milletimizi ve devletimizi gücsüz hale getirerek sömurmeye hazırlanan dış ve iç güçsuzlere bu millet 14 mayısta dersini verip defterini durerek bay bay kemalle birlikte postaya verilecektir.Kamoyuna duyurulur.
    Cevapla
  • Hüsnü Arkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Layık olan da zaten Kılıçdaroğlu dur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece senin gibi tıpış tıpış tayfası için lider bozuntusu, düşünemez sorgulayamaz algılayamaz pozisyon sonrasında oluşan durumun özeti yapılmış.
    Cevapla
  • Önemsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorum mahsur yavaş aday olmazsa hiç seçime girmeyin direk boşa masraf yapmayın milletin parasını
    Cevapla
  • drizella rowle 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Mansur %100 kazanacakta muohaaa muoahaha Recep ivedik gibi gulesim geldi mansurda mansur kim bu mansur ne yapmışta bu adam bukadar Erdoğana rakip kimse olamaz hepside bos teneke şansları hic yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitili ateşleyen Güney Afrika'dan bir İsrail adımı daha! Resmen harekete geçtiler
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı