İYİ Parti Sözcüsü'ne çifte şok!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu'nun Kırşehir programında 14 Mayıs Milletvekilliği seçimleri 2. sıra adayı tepki göstererek toplantıya katılmadı, CHP'li seçmen ise 'ittifak olmadınız' tepkisi gösterdi.

İYİ Parti Sözcüsü'ne çifte şok!
İYİ Parti Sözcüsü'ne çifte şok!
GİRİŞ 06.05.2023 19:12 GÜNCELLEME 06.05.2023 19:12
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kırşehir'de düzenlenen kitap fuarı programına imza günü için gelen Zorlu, parti binası önünde partilileri ile konuştu. Zorlu, "Kırşehir'de yıllarım ve çocukluğum geçti. Burada bulunan bütün esnaf benim kardeşlerim, ağabeylerim" dedi.

14 Mayıs seçimleri sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e başbakanlık yolunun açılacağını söyleyen Zorlu, "15 Mayıs sabahı, Türk kadını çok daha güçlü, mutlu, başı ve omuzları dik şekilde uyanacak. Meral Akşener'e başbakanlık yolu açılacak" diye konuştu.

CHP'Lİ SEÇMENDEN SOĞUK DUŞ

Zorlu, parti binası önünde yaptığı konuşması sonrası Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Kafasında 'CHP' logolu şapka takan bir seçmen, Zorlu'yu durdurduktan sonra "Biz burada seçimlere ayrı girmeyecektik. Bizim partide İYİ Partili bir aday olacaktı. O zaman şehirde 2 milletvekilini de alırdık. Seçimlerde Kırşehir'de ittifak olsa daha güçlü olurduk" diye tepki gösterdi.



2. SIRA ADAYI PROTESTO ETTİ

Zorlu'nun Kırşehir'de yaptığı ziyaretlerde 2. sıra adayı Asaf Kayaoğlu'nun katılım göstermemesi ise protesto olarak algılandı. Zorlu esnaf gezisi sonrası kitap fuarı alanına geçti. Burada gazeteci Mustafa Balbay ile karşılaşan Zorlu bir süre sohbet ettikten sonra Balbay tarafından imzalanan kitabı aldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu millet nasıl oluyor da, kumar masasından izzet bekliyor, anlayan beri gelsin
    Cevapla
  • Turan 11 ay önce Şikayet Et
    Az kaldı.! Rezil olacağınıZ 14 mayıs geliyor ipler!!!!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    milliyetçi geçinip hdpkk nın kuklası olmak nasıl bir duygu
    Cevapla
  • TARKAN 11 ay önce Şikayet Et
    Kırşehirliler bide milliyetçi geçinir chpkk ve ipkk = hdpkk demektir. AF BUYRUN SİZ NERELİSİNİZ Kİ KIRŞEHİRLİLERİN BÜTÜNÜNÜ OLUMSUZ ANLAMDA İTHAM EDİYORSUNUZ.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Çok iyi ikinci sıradan koyuldun ve kırşehir. Sanırım akp alır geçer by buyyyyy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede