Depremzedelerin tepkisinin ardından Kılıçdaroğlu'ndan bir 'siyasal iletişim faciası' daha!

Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, deprem bölgesinde ‘Baraj patladı’ yalanını ortaya atan Babala TV Youtube Kanalı'nın sahibi Oğuzhan Uğur'un yayınına katılacak olması 'siyasal iletişim faciası' olarak değerlendirildi.

Depremzedelerin tepkisinin ardından Kılıçdaroğlu'ndan bir 'siyasal iletişim faciası' daha!
Depremzedelerin tepkisinin ardından Kılıçdaroğlu'ndan bir 'siyasal iletişim faciası' daha!
GİRİŞ 21.05.2023 18:24 GÜNCELLEME 21.05.2023 18:24
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde ‘Baraj patladı’ yalanını ortaya atan ve ölümlere sebep olan Babala TV’nin sahibi olan Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" yayınına katılacak.

Depremzedelerin CHP'liler tarafından hedef alındığı bir dönemde, deprem bölgesinde ‘Baraj patladı’ yalanıyla çalışmaları sekteye uğratan ve can kayıplarına neden olan Oğuzhan Uğur’a konuk olacak olması ‘siyasal iletişim faciası’ olarak değerlendirildi.

‘BARAJ PATLADI’ YALANIYLA 1'i BEBEK 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Babala TV tarafından ortaya atılan "Yarseli Barajı patladı” iddiası, deprem bölgesinde büyük bir kaos yaşatırken arama kurtarma çalışmalarının 3-4 saat durmasına neden oldu.

Tepkiler üzerine bu kez “Bakanlıktan teyit aldık” yalanına sarılan Oğuzhan Uğur, "Yarseli Barajı patladı" yalanı için "olabilir" ifadesiyle kendisini savundu.

Oğuzhan Uğur'un yönettiği Twitter hesabından paylaşılan dezenformasyon nedeniyle 1'i 3 yaşında bebek olmak üzere toplam 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

 Taş kalpliler nefrete doymuyor! CHP fanatikleri depremzedeye park alanını bile çok gördü Taş kalpliler nefrete doymuyor! CHP fanatikleri depremzedeye park alanını bile çok gördü

CHP’LİLER DEPREMZEDELERİ HEDEF ALDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Tekirdağ Kumbağ'da otellere yerleştirilen depremzedelerin, 14 Mayıs seçimlerinin ardından yerleştirildikleri otellerden çıkış yapmaları talep edildi. Skandal işlem, CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Dün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyorDün beddua bugün kapı dışarı! Tekirdağ'da depremzedeler cezalandırılıyor

CANIMIZI DEPREMDEN DAHA ÇOK YAKTILAR

Depremzede bir vatandaş, sosyal medyada kendilerine hakaret edenleri Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a şikayet etti. Bakan Akar “Siyasi, idari ve hukuki ne varsa yaptık, yapacağız. Depremzede kardeşlerimiz müsterih olsun. Merak etmeyin gerekli cevabı alacaklar” dedi.

ERDOĞAN'A OY VERENLERE 'HAYVANDAN AŞAĞI' MUAMELESİ

Sosyal medyaya yansıyan “kalpsiz” yaklaşımlar neticesinde Kahramanmaraş’ta 174 yetim ve öksüz çocuğun desteğinin kesildi. 2 bine yakın erzak kolisi iptal edildi. Evsiz kalanlara yapılan eşya yardımları geri istendi. Öğrencilerin bursu dahi kesildi.

'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!'Belhum adal'lar… Erdoğan'a oy veren depremzedelere çirkin 'hayvandan aşağı' iması!

DEPREMZEDELERDEN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

CHP başta olmak üzere 6'lı koalisyon partilerinin hakaretlerine maruz kalan depremzede vatandaşlar, Adıyaman'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, "Namerdin suyu bulanık akar. Aktığı yerleri sel olur yıkar. İyilik etmeden başına bakar. İşte böylesine muhtaç eyleme bizi." yazılı pankartla karşılamıştı.

"GELSİN PARASINI BİZDEN ALSIN"

Deprem bölgesindeki farklı pankart ise bir çadıra asılmıştı.

Pankarttaki "Depremzedelere hakaret eden küfür eden ve gönderdiği yardımları başımıza kalkan kim varsa gelsin parasını bizden alsın." yazısı dikkat çekti.

Depremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildiDepremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

 

Depremzededen CHP'lilere anlamlı cevap! Suyun parasını gönderdi

Bakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepkiBakan Kurum'dan Tekirdağ'da depremzedelere gönderilen tebligata tepki

AK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareketAK Partili Hamza Dağ açıkladı! CHP'li belediyelerden depremzedelere skandal hareket

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 65
  • meraci83 11 ay önce Şikayet Et
    7 masum insanın ölümüne sebep olan biri hakkında neden yasal işlem yapılmadı anlaşılır gibi değil. Şimdi bu provokatörün yaptığı taksirle adam öldürme değil mi?
    Cevapla
  • kenan 11 ay önce Şikayet Et
    iyi de bu yediği haltın hesabı ne zaman sorulacak.. kaç insanın kanına girdiler
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    peki adalet nerde şimdi selo halkı sokağa çardı insanlar öldü ve içerde. bu adam 7 kişinin ölümüne sebeb olan bir provakator beden dışarda ve bu ülkede gündem belirliyor bunun kaldırıması gereken dokunulmazlığımı var. adalet neden bunlara işlemiyor bu ülkede???????????
    Cevapla
  • Osmanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Yarğı adalet hukuk adil işlemezse provakötör ler vatan millet din düşmanları tv karşısınaçıkıp bu millet ile alay ederler
    Cevapla
  • Malatya 11 ay önce Şikayet Et
    Ey chppk lı siyonist emperyalist kime hizmet ediyorsunuz on gün içinde nasıl milliyetçi uyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!