MHP'li Bülbül'den Murat Kurum açıklaması

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Murat Kurum hakkında "Çalışma tarzıyla, duruşuyla ve birikimiyle İstanbul'a çok iyi hizmetler verebileceğini görüyorum" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 07.01.2024 11:53 GÜNCELLEME 07.01.2024 13:36
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Haber7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bugün Başkent Kulisi programında MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül'ü ağırladı. 

Bülbül'ün açıklamalarından satır başları:

(Murat Kurum'un adaylığı) Çalışma tarzıyla, duruşuyla ve birikimiyle İstanbul'a çok iyi hizmetler verebileceğini görüyorum. Murat Kurum eğer başkan adayı gösterilirse İmamoğlu ile aradaki başarı farkını ortaya koyabilir. 

YARGITAY-AYM TARTIŞMASI

Bu meseleyi sadece Can Atalay konusuyla kısıtlarsak yanlış olur diye düşünüyorum. Can Atalay'ın şahsı bizim için önemli değil, hakkında karar verilmiş bir kişi. Can Atalay yapmış olduğu bireysel başvuruda 120 bin başvurudan biridir.

Siz sadece yargısal bir denetim yapmıyorsunuz demektir. HDP ile yapılan kapatma davasıyla ilgili konuşulacak bir şey mi kaldı? Nedir sizin yapmaya çalıştığınız şey. Terör örgütü elebaşına Meclis'ten gönderdikleri selamları görüyoruz. Siz AYM olarak neyi bekliyorsunuz? Can Atalay meselesi olduğu zaman hemen çok hızlı bir karar. Peki siz bu şekilde siyaseti de yönlendirecek bir rol peşindeyseniz bu olmaz. 

ÖZGÜR ÖZEL'İN CELLAT BENZETMESİ

Kendi hakimleri istedikleri kararları çıkarınca Özgür Özel şak şak alkışlasın. Yargıtay üyeleri için cellat benzetmesi yapsın.

Geçen terörü kınadığımız bir metin vardı, tartışmadan çok uzak bir metindi. Özgür Özel, kendisinin içerisine dahil olmadığı bir metin olmadığı için reddetti. 

Liderlik makamı bu tür şeyleri kaldırabilecek bir makam değildir. Bu değerlendirmeler de aynı manada çok ham, iyi düşünülmemiş, ülkemize fayda getirmeyecek çalışmalar. 

2023 seçimleri sonrasında muhalefette bir hasar tespiti yaptığınızda, muhalefetin yaşadığı bir bozgun. Siyasi partiler nazarında değerlendirmiyorum. Büyük bir bozgun içerisindeler. 

TEPKİ ÇEKEN DİZİLER

3-4 sene önce insanların psikolojik durumlarına göre diziler furya olmuştu. Şimdi de toplumsal sinir uçlarını tahrik eden çalışmaların olduğunu görüyoruz. Bunları bir kurgunun parçası olarak değerlendirmek zorundayız. 

Türkiye'yi iç tartışmaya yönelik tartışmalar başladığında bölgemizde bir şeyler oluyor. 

YEREL SEÇİMLER

Kaybetme ihtimallerinde dahi bir takım olaylar çıkacaktır. Çirkeflerle karşılaşılabilecektir. 

Türkiye artık bölgesel meseleler de değil küresel meselelerde de adından söz ettirecek konumda. Türkiye ile uğraşan tüm yapılar için haz edilecek bir durum değil. Bizim hedefimiz 2024 ile 2028 arası siyasi istikrarla, sanayisinde savunmasında şartları olgunlaşmış bir Türkiye'yi oluşturmak. 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 58
  • SERDAR 3 ay önce Şikayet Et
    imamoğlu bu seferde kazanırsa ne diyeceksiniz merak ediyorum.o zaman ne olacak vatandaş secerse ki yüksek ihtimal seçilir benim görüşüm o zaman dengeler çok değişir.mhp neden kendi cıkarmıyor 81 ilde aday sonuçta siyesetteysen ikdidar olma arzusu olmalı partilerin sana oy verecek vatandaşlar bu ülküyle oy veriyor.ama ne diyelim hayırlısı kimse o olsun
    Cevapla
  • salih 3 ay önce Şikayet Et
    bu muhammed bülbülü çok seviyorum. pkkya karşı muhteşem konuşmaları var. uslüp hitabet on numara.
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    İstanbul SAĞ yönetime geçmeli aksi takdirde İBB de talan devam eder, adamlar ceza evine aelam gönderiyor , eyalet sisteminden bahsediyor, İSPARk malum yandaşların eline teslim edilmiş paranın Kuzey gittiği belli ama zarar gösteriyorlar,istanbul da her yere duna koymuşlar milleti mecburen İSPARK a yönlendirip söğüşlüyorlar.
    Cevapla
  • Baybars 3 ay önce Şikayet Et
    Çok uygun bir karar devlet "bahçesini" güzel ağaçlarla donatıyor.2053 'e güvenli adımlarla ulu çınarlar yükseliyor.
    Cevapla
  • Bozkurt 3 ay önce Şikayet Et
    Öyle bir medeniyet kuracazki her yer Gül kokacak,İnsanlığı Güle boğacaz,Selam olsun Ay Yıldıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!