Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanlarından Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti.

Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti
Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu hayatını kaybetti
GİRİŞ 11.02.2024 02:56 GÜNCELLEME 11.02.2024 02:56

Son dakika Yılmaz Karakoyunlu haberleri: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

VEFAT HABERİNİ BAKAN KOCA DUYURDU

Bakan Koca resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Devlet eski bakanlarımızdan Yılmaz Karakoyunlu, İstanbul’daki evinde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!