MHP'den AK Parti kararı! Adayı geri çektiler

MHP, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde belediye başkan adayını geri çektiğini ve seçimde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Fırat Yayla'yı destekleyeceklerini açıkladı.

MHP'den AK Parti kararı! Adayı geri çektiler
MHP'den AK Parti kararı! Adayı geri çektiler
GİRİŞ 20.02.2024 02:34 GÜNCELLEME 20.02.2024 02:35
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde aday gösterdiği Hakan Arıcı'yı adaylıktan çektiğini ve AK Parti'nin adayı Fırat Yayla'yı destekleyeceklerini duyurdu.

'AK PARTİ'NİN ADAYI FIRAT YAYLA'YI DESTEKLEME KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ'

MHP Babaeski İlçe Başkanı Sait Güroğlu, İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Babaeski halkı, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin ve Babaeski'mizin geleceği için her zaman en doğru kararları almayı görev edindik. Bu bağlamda Cumhur İttifakı'nın birlikteliğini ve gücünü pekiştirmek adına Babaeski Belediye Başkanlığı seçimlerinde partimizin değerli Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı'nın özverisi ve tam desteğiyle AK Parti'nin adayı Dr. Fırat Yayla'yı destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu karar, Babaeski'mizin daha iyi yönetilmesi, hizmetlerin en üst seviyede sunulması ve ilçemizin kalkınması adına atılmış önemli bir adımdır. Hakan Arıcı'nın özverisi ve Cumhur İttifakı'na olan sadakati bu kararın alınmasında büyük bir rol oynamıştır. Babaeski'mizin menfaatleri dogrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Dr. Fırat Yayla'nın liderliginde Babaeski'yi daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Hep birlikte daha güçlü bir Babaeski için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • MERSİNLİ 2 ay önce Şikayet Et
    yeniden refah her şeyi kendi çıkarı için yapıyor Türkiye yi düşünmüyor. Bu çıkar nereye kadar
    Cevapla
  • Erhan Gökbulut 2 ay önce Şikayet Et
    Yani biz düşünüyorsak siz düşünün abi çekin adayınızı girelim dicemde irtifak da bile anlasilmadi kiii nedeni belli ek parti bütün büyük şehirlerde kazanacağı için İzmir hariç
    Cevapla
  • Isparta hoca 2 ay önce Şikayet Et
    Bu Ispartada da yapılmalı. Buranın adayı kesin akparti kazanacak neden mhp çıkarıyor. Hem de herkesin dalga geçtiği yaşlanmış biden gibi boşluğu selamlayan eski bir başkan. Rezil olmanın anlamı yok, birlik olmanın anlamı var.
    Cevapla
  • MERSİNLİ 2 ay önce Şikayet Et
    Tabiki yanlış yada karşılığında MHP ye nereyi verdi. Her şeye tamam evet emredersin dememeli adayın yanlış olur bir pisliği çıkar çekersin
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Tam biat etmeye devam. Padişahım sen çok yaşa...
    Cevapla
  • Osmanli torunu 2 ay önce Şikayet Et
    Siz oyle bilin
    Cevapla
  • Aslı Astarıyok 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin her tarafında böyle yapılması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu