TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan son dakika açıklamaları

Bayram namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan TBMM Başkanı Kurtulmuş, "İki milyar nüfusa sahip olan İslam dünyası da iyi bir sınav veremedi. Hep beraber çaresizlik ve bölünmüşlük içerisinde katliamı seyretti" dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan son dakika açıklamaları
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan son dakika açıklamaları
GİRİŞ 10.04.2024 08:09 GÜNCELLEME 10.04.2024 09:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bayram namazını Fatih Camii'nde kıldı. Kurtulmuş, namaz sonrasında açıklama yaptı:

"Her sene Ramazan ayında İsrail, Filistin'de Müslümanlara yönelik her türlü zulmü yapıyordu. Fakat bu sene insanlık tarihinin gördüğü en büyük katliamlardan birisini gerçekleştirdi.

İki milyar nüfusa sahip olan İslam dünyası da iyi bir sınav veremedi. Hep beraber çaresizlik ve bölünmüşlük içerisinde katliamı seyretti. Bundan dolayı ayrıca bir üzüntü içerisindeyiz.

Yeryüzünde haksızlıkları engelleyecek olan da bizatihi insanlığın kendisidir. Bu vesileyle buradan Filistinli kardeşlerimize selamlarımızı, sevgilerimizi ifade ediyorum. Allah şehitlere rahmet eylesin, Gazzeli Müslümanlara imdat eylesin."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mesken Sahibi 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen de İtraile jet yakıtı sattın.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    sizde seyrettiniz
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    İslam dünyası varmı seyretsin
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    siz ne yaptınız
    Cevapla
  • yasin tokcan 3 hafta önce Şikayet Et
    kürecik radarının asli vazifesi, olası bir savaşta iran'dan israil'e atılabilecek balistik füzeleri tespit ederek, israil hava savunma sistemlerini önceden bilgilendirmektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor