Özgür Özel, Bakan Yerlikaya ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim Meydanı'nda kutlanmaması yönündeki kararının gözden geçirilmesi talebiyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüştü.

Özgür Özel, Bakan Yerlikaya ile görüştü
Özgür Özel, Bakan Yerlikaya ile görüştü
GİRİŞ 29.04.2024 14:28 GÜNCELLEME 29.04.2024 14:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Partiden yapılan açıklamaya göre, CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptığı telefon görüşmesinde, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim Meydanı'nda yapılmasının sembolik önemde olduğunu belirtti.

Görüşmenin devamında Özel, kutlamaların Taksim'de sorunsuz yapılması konusunda ana muhalefet partisi genel başkanı olarak kefil olduğunu ve gerekirse CHP üyelerinin de görev yapabileceğini aktardı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Orada kutlama yapılmamasından neden rahatsız olurlar acaba. Karıştırmak için her şeyi yapmaya çalışıyorlar maalesef. Ülke karıştıktan sonra kefil olmanın hiç bir anlamı kalmayacak.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu ne inat böyle , bir mayıs mı kaldı ? Vali diyorki başka yerde kutlayın . Defolun gidin . Ama amaç başka , kargaşa anarşi çıkarmak . Yeter be başka işiniz yok mu ? İşçi bayramıymış hadi ordan .
    Cevapla
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    Devlet emniyeti sağlamakta aciz mi de gerekirse chp görevlileri de bulunabilirmiş!
    Cevapla
  • Mahmut 2 hafta önce Şikayet Et
    Taksim! de yaşanacak bir provokasyonun ülkeye bedeli ağır olur.
    Cevapla
  • istanbullu 2 hafta önce Şikayet Et
    saçmalama özgür...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika duyuruldu: 13 kamu görevlisine soruşturma!
Rolls-Royce Spectre Türkiye'de resmen satışta! İşte fiyatı