Apple iPhone 6'nın kamerası ve özellikleri

Apple iPhone 6 tanıtıldı, geriye iPhone 6 özelliklerini incelemek kaldı. Apple iPhone 6'nın kamerası ise özellikleriyle dikkat çekiyor.

Apple iPhone 6'nın kamerası ve özellikleri
Apple iPhone 6'nın kamerası ve özellikleri
GİRİŞ 09.09.2014 19:04 GÜNCELLEME 09.09.2014 22:10

Apple iPhone 6 yapılan muhteşem bir etkinlik ile tanıtıldı. Tanıtımın ardından ise geriye sadece incelemek ve değerlendirmek kalıyor. Kamera konusunda her zaman bekleneni vermeyi başaran Apple, iPhone 6 ile de kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmıyor. Apple iPhone 6 kamera özelliklerini sizler için derledik.

iPhone 6 kamerası tam olarak 8MP ve iSight özelliğinde ve 1.5µ pixel aralığı ile oldukça geniş bir ışık alma şansı sunuyor.

Ayrıca iPhone 6 kamerasında bir çok yönden de ilerleme var iPhone 5S kamerasına ve özelliklerine göre. Apple iPhone 6 kamerası profesyonel DLSR kameralarında bulunan Focus Pixels teknolojisi ile tamamen geliştirilmiş bir odaklama imkanı sunuyor. Ayrıca yapılan yazılımsal geliştirmeler ile daha hızlı bir auto-focus ve daha iyi bir tonlama sunuyor.

Yeni iPhone 6 kamerası özelliklerinden biri de A8 işlemcisi ile birlikte gelen Apple tarafından geliştirilmiş image signal processor. Bu yeni A8 işlemci içerisine eklenmiş resim işleme işlemcisi sayesinde bir çok resmi yazılımsal ile daha iyi işleyerek daha net bir sonuç ortaya koyuyor.

Apple iPhone 6 kamerasının özelliklerinden biri de ISP geliştirmesi ile ve yeni genişletilmiş pixeller ile daha iyi ışık alma ve ellerde yer alan titreme nedeniyle resim bozulmasını önleme. Ayrıca iPhone 6 kamerası optik resim sabitleme özelliği ile beraber geliyor. Bu özellik ile beraber çok düşük ışık durumlarında bile en iyi noktaya göre ışığı alıp en iyi sonucu ortaya çıkarması.

Apple iPhone 6 günümüzde pek çok akıllı telefonun sunduğu 1080P videı kaydı ve Apple iPhone 6 kamerası ile beraber kullanıcıların 120 fps slow motion video çekme özelliğinin yanında 240 fps slow motion özelliği ile oldukça gelişmiş bir slow motion deneyimi sunuyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim kazanır?İşte sokağın dev derbi hakkındaki görüşü...
Son Dakika... 77 ilde dev operasyon: Silah kaçakçılarına ağır darbe!