Apple akıllı gözlük üzerinde çalışıyor

Kişisel bilgisayar, iPhone ve iPad gibi ürünlerde teknoloji dünyasında pek çok inovasyona imza atan Apple, şimdi de rotasını giyilebilir teknolojiye çevirdi.

Apple akıllı gözlük üzerinde çalışıyor
Apple akıllı gözlük üzerinde çalışıyor
GİRİŞ 15.11.2016 17:31 GÜNCELLEME 15.11.2016 17:31

Bu alanda rakiplerinin oldukça gerisinde olan teknoloji devi, yeni bir proje için kolları sıvadı.

ABD merkezli medya devi Bloomberg'in şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiaya göre, şirket Google Glass benzeri bir akıllı gözlük üzerinde çalışıyor.
Aynı iddiaya göre, söz konusu cihaz kullanıcıya artırılmış gerçeklik de sunacak.



Geçtiğimiz aylarda raflardaki yerini alan iPhone 7 ve 7 Plus satışlarında beklediği rakamlara ulaşamayan Apple'ın bu ürünü önümüzdeki yıl tanıtılacak iPhone modeli ile birlikte tanıtması bekleniyor.Şirketin 2017'de iPhone'un 10'uncu yılını kutlayacak olması da beklentileri artırıyor.Bu kapsamda gelen iddialar da bir o kadar iddialı.

İlk olarak yeni iPhone'ların artırılmış gerçeklik sunan cihazlarla uyumlu hale geleceği iddia ediliyor. Yeni modelde cam tasarım ve OLED ekran kullanılacağı ve ekranın Samsung modelleri ile hayatımıza giren kavisli ekran olacağı da dile getirilen iddialar arasında.



En dikkat çeken iddiaya göre, iPhone 7 ile bir devir kapanıyor. Yani iPhone 8 yerine iPhone Pro geliyor.Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran başka bir iddiaya göre, bu model tamamen dokunmatik ekrandan oluşacak.Apple her zamanki gibi lansman tarihine kadar konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmaya yanaşmıyor. Yeni iPhone ve akıllı gözlüğün 2017'de tanıtılması bekleniyor.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"